Basisbank

Sidst opdateret:

Basisbank logoBasisbank er en online dansk internetbank, som har været på markedet siden 2000. De formidler banklån for en række danske låneudbydere som f.eks. Robotlån, Anna Finans og Hotlån. Basisbank er en rendyrket internetbank, hvilket vil sige, at der ikke er nogen fysiske banksteder, hvor man kan møde op.

Basisbank er låneformidleren, og fungerer som et mellemled. Når du f.eks. låner hos låneudbyderen, Robotlån, som kigger din ansøgning igennem og eventuelt accepterer den. Herefter træder Basisbank ind, som så betaler pengene til din bankkonto. Så i dag er Basisbank altså en låneformidler, og ikke en låneudbyder. Det er et stærkt formidlingsteam med over 17 års erfaring. Det resulterer i en lynhurtig formidling af lån med hurtig udbetalingstid, og god support.

Lån som Basisbank står bag

Banken formidler i skrivende stund lån for 11 udbydere. De er som følger:

Robotlån

Robotlån er en af de hurtigste låneudbydere til at svare på din låneansøgning. De svarer inden for få sekunder, og tilbyder at du kan låne lige fra 3.000 op til 75.000 kroner. Når man låner hos Robotlån går det lige så hurtigt som, hvis der havde siddet en robot bag skærmen. Helt klart et lån, som brander sig på at være lynhurtige.

Læs mere om Robotlån her.

Aktivt Lån

Aktivt Lån lover at godkende dit lån inden for 15 minutter. Pengene vil også blive udbetalt selvsamme dag. Også nogle gange i weekenden!

Hos dem kan du låne mellem 3.000 og 50.000 kroner. Husk bare at søge inden for bankens åbningstider.

Prima Lån

Prima Lån er en låneudbyder, som tilbyder lån fra 15.000 kroner op til 75.000 kroner. Du skal som hos de fleste andre låneudbydere ikke stille sikkerhed, og der er ingen krav om dokumentation.

Du får svar på din låneansøgning inden for få minutter, og pengene udbetales samme dag.

Du skal have en årlig indkomst over 150.000 kroner for at benytte Prima Lån, men prøv at kontakt deres support. Det kan jo være de kan gøre en undtagelse.

Læs mere om Prima Lån her.

Anna Finans

Anna Finans er en ny, populær låneudbyder, som tilbyder lån fra 3.000 op til 50.000 kroner. Anna Finans skiller sig ud fra andre låneudbydere ved at tilbyde lån med en løbetid på op til 72 måneder. Det vil sige hele 3 år! Det er noget, som de fleste andre låneudbydere ikke kan hamle op med.

Anna Finans svarer på din låneansøgning inden for få minutter, og du skulle gerne have pengene udbetalt til din konto samme dag. Et superfedt kundesupport team, som står bag Anna Finans. Det, kombineret med pengeformidlingen af Basis Bank er et samarbejde præget af ren professionalisme.

Hotlån

Hotlån er et superhot lån. De tilbyder, at du kan låne fra 3.000 op til 75.000 kroner. Låneansøgningen besvares på få minutter, og pengene udbetales til din bankkonto samme hverdag. Deres motto er “No muzz, no fuzz”, som oversat til dansk betyder “Ingen tøven, intet vrøvl”.

Læs mere om Hotlån her.

Alfalån

Alfalån må siges at være lidt af en alfahan på lånemarkedet. De tilbyder nemlig at godkende dit lån på blot 30 sekunder, og selve låneprocessen er superlet og hurtig at gå til.

Hos dem kan du låne mellem 3.000 og 75.000 kroner.

Læs mere om Alfalån her.

Extracash

Hvis du har brug for lidt Extra cash kan du med god grund overveje ExtraCash. Hos dem kan du låne mellem 3.000 og 75.000 kroner. Husk, at du skal have en årlig indkomst på over 150.000 kroner før du kan låne hos Extracash.

Kvikfinans

Du kan hos Kvikfinans låne lige fra 3.000 op til 75.000 kroner uden at skulle stille sikkerhed. De er ret fleksible, og tilbyder bl.a. at du kan vælge en tilbagebetalingsperiode mellem 12 og 72 måneder. Det er det vi kalder et fleksibelt lån, som er skræddersyet til dine behov!

Nupp

Nupp er en unik låneudbyder, som kun tilbyder små lån. Lånestørrelsen er mellem 1.000 og 6.000 kroner. Afbetalingsperioden kan enten være 14-,26- eller 38 måneder. Det er helt sikkert vores anbefalede låneudbyder, hvis du søger et lån i den mindre størrelsesorden.

Selene Finans

Selene Finans udmærker sig ved at tilbyde lån med en løbetid på mellem 1 og 6 år. Noget fedt hos dem er også, at du kan indfri lånet når du ønsker, også uden at det koster ekstra gebyrer eller lignende!

LånLet

Dette låneudbyderen, som du helt sikkert bør bruge, hvis du ønsker at ansøge i weekenden da de udbetaler 3 gange om dagen. De tilbyder at du kan låne mellem 3.000 og 75.000 kroner. Og uden dokumentation kan du låne helt op til 50.000 kroner.

Du skal indsende en lønseddel, hvis du låner for over 50.000 kroner. Se evt. vores oversigt over lånetilbud uden krav om lønseddel her.

Læs mere om LånLet her.

Ofte Stillede Spørgsmål ang. Basisbank

Kan jeg låne mens jeg er registreret i RKI?

Nej, du kan ikke låne gennem Basisbank eller nogen andre låneudbydere mens du er i RKI. Det er både for din og låneudbydernes skyld. At tage et lån for at betale for et andet lån er aldrig den rigtige udvej.

Hvilken alder skal man have for at låne?

Du skal være fyldt 18 år for at låne penge online. Nogle låneudbydere tilbyder at låne til 18-årige, mens andre kræver, at man er f.eks. 20 eller 23 år. Det afhænger af låneudbyderen, men du har heldigvis altid mulighed for at finde en låneudbyder, som låner til 18-årige. Se oversigten ovenfor!

Hvor længe har basisbank været på lånemarkedet?

Basisbank blev etableret i 2000 da en gruppe danske erhvervsfolk gik sammen for at skabe en ny bank. Det blev Danmarks første internetbank, og den bankens vision var at være en overskuelig bank. Heraf kommer navnet, Basisbank.

De kom godt fra start, men da finanskrisen i 2007 raserede, ramte det Basisbank hårdt. Virksomheden blev derfor solgt til nogle andre, som hurtigt overtog Basisbank. I dag er Basisbank en af Danmarks største låneformidlere for store låneudbydere som f.eks. Robotlån.

Basisbanks mission er stadig i dag, at det skal være let tilgængeligt at finde en bank, som er nem og ligetil. Deres fokus er også på, at der ikke skal være for mange misledende gebyrer og skjulte omkostninger. De ønsker at tilbyde konkurrencedygtige renter, som er let tilgængelige.

Hvad er Basisbanks adresse- og kontaktoplysninger?

Husk på, at Basisbank er en internetbank, så derfor har de ikke nogen fysisk afdeling. De kan dog stadigvæk findes og kontaktes via. følgende informationer:

E-mail: [email protected]

Telefon: (+45) 70 22 09 29

Teglholm Alle 15
2450 København