Billige Lån 2020 – Find nemt og hurtigt det billigste

Sidst opdateret:

TEST

Juster beløb

Juster alder

Er du på udkig efter billige lån online med lav rente? I så fald er du kommet til det helt rette sted, da du her i artiklen vil blive præsenteret for al relevant information omkring billige lån, så du nemmere vil kunne finde frem til lige netop det lån, der er mest fordelagtigt samt billigst for dig. Det smarte ved denne type lån er, at de er hurtige og utrolig nemme at søge om, og det vil som regel ikke tage mere end blot et par enkelte minutter at få svar på sin låneansøgning, så du kan få pengene direkte ind på din konto med det samme til fri afbenyttelse. Ydermere kan du finde billige lån med lav rente, mens du blot ligger hjemme på sofaen, da alle trinene i processen kan foretages online via enten en computer, tablet eller smartphone. Det betyder desuden, at du slipper for at skulle bruge en helt masse unødvendig tid på at aftale et mødetidspunkt med din lokale bankrådgiver samt at skulle forklare, hvad de lånte penge skal bruges på og hvorfor. Du opnår altså total kontrol over de lånte penge, når du benytter dig af billige lån, og det er da netop også derfor, at det i løbet af de seneste par år er blevet danskernes foretrukne måde at låne penge på. Herudover skal du ikke stille sikkerhed for et billigt lån online, hvilket helt konkret betyder, at du ikke behøver at sætte dine ejendele eller værdier i pant for at kunne låne penge, såsom dit hus eller din bil. Endelig skal det også nævnes, at det generelt er langt nemmere at blive godkendt til denne låntype, og du skal således blot kunne leve op til ganske få betingelser og krav.

Find Danmarks billigste lån

at finde et billigt lån er kompliceretVi er naturligvis alle på udkig efter et billigt lån, men det er ikke altid, at det er så nemt at finde i og med at det danske lånemarked er så stort, og hvad bør man egentlig kigge efter, når man leder efter billige lånemuligheder? Der er utroligt mange mennesker, der blot vælger at kigge på lånenes renter, når de er på jagt efter billige lån, men dette er langt fra nok alene. Det forholder sig nemlig sådan, at renter slet ikke er de eneste omkostninger, der gør sig gældende, når det kommer til lån – der er også andre omkostninger såsom administrationsomkostninger, stiftelsesomkostninger osv. Men da det ikke er muligt at holde øje med så mange forskellige begreber og tal på én gang, er der heldigvis et enkelt begreb, der omfatter dem alle, og det er lånets ÅOP. ÅOP står for årlige omkostninger i procent, og det er nok det vigtigste tal at huske på, når det kommer til at finde billige lån.

Det skal dog i forbindelse med dette nævnes, at det godt kan være en smule misvisende udelukkende at kigge efter lånets ÅOP, når man leder efter billige lån med kort løbetid. Det forholder sig nemlig sådan, at jo kortere en løbetid, der er tale om, jo højere vil ÅOP’en også være, og det kan således godt give et skævt billede.  

Sådan søger du om et billigt lån online

Når du skal ansøge om et billigt lån hos en online låneudbyder, er selve processen utrolig nem og hurtig – og det er da netop også derfor, rigtig mange danskere vælger denne låntype, når de skal låne penge. Du skal nemlig blot udfylde en låneansøgning hos den pågældende udbyder, du vælger, og det tager ofte ikke mere end et par minutter, da du som regel ikke behøver at udfylde andet end et par enkelte personlige oplysninger – det kunne eksempelvis være dine bankoplysninger, så vedkommende er klar over, hvor du ønsker at få pengene udbetalt henne. Udbyderen går herefter ind og vurderer, hvorvidt de ønsker at godkende dig som låntager eller ej, og her skal det nævnes, at de stiller meget få krav, hvilket gør, at det er forholdsvis nemt at blive godkendt, men dette vil vi uddybe nærmere senere. Umiddelbart herefter vil du så få pengene udbetalt på din bankkonto – og det er sådan set bare det! I skrivende stund ville vi nævne Spargo Finans, som vores foretrukne låneudbyder, som tilbyder et nemt lån med forholdsvis lave renter.

Havde du skulle låne et traditionelt banklån i din lokale bank, ville denne proces slet ikke være lige så hurtig, i og med at banken typisk sætter langt højere krav og er langt mere strikse, når de går ind og kreditvurderer deres kunder. Herudover er processen også meget mere besværlig og langsommelig, da du vil være nødsaget til at indsende en helt masse forskellige papirer og dokumenter, såsom dine seneste skatteopgørelser samt lønsedler.

Hvad koster et lån?

Det er utroligt svært at svare på, hvad et lån helt præcis koster, da der er forskellige faktorer, der har en indflydelse ift. dette. Først og fremmest afhænger lånets pris af den nuværende globale finansielle politik, men herudover har det også en betydning, hvordan din egen økonomiske situation ser ud. Står du eksempelvis i gæld helt op til halsen og står registreret i RKI (Ribers), vil du højst sandsynligt ikke blive godkendt til et billigt lån. Har du til gengæld styr på din privatøkonomi og formår altid at betale dine kreditorer tilbage til aftalt tid, vil du højst sandsynligt blive godkendt. Endelig spiller det også ind, hvad det er for en låntype, der er tale om.

Er du interesseret i at få fingrene i et billigt lån, kan det desuden være en rigtig god idé at sammenligne forskellige billige lån med hinanden. Der findes nemlig et hav af hjemmesider, der sammenligner lån, så du nemmere vil kunne finde et billigt lån, der lever op til alle dine krav og betingelser. I og med at de mange online låneudbydere tilbyder vidt forskellige vilkår, kan det desuden være smart at indhente flere forskellige tilbud fra vidt forskellige udbydere. Som hovedregel bør man altid indhente som minimum tre forskellige tilbud, så der er større chancer for at du finder det billigste samt mest fordelagtige tilbud for dig.

Fordele ved billige lån

Den klart største fordel ved at optage billige lån er, at der ikke bliver stillet nogen krav om dokumentation. Det modsatte gør sig gældende, såfremt du skulle optage et traditionelt lån i banken, da du her ville være nødsaget til at fremvise årsopgørelser, budgetter osv. Herudover er billige lån hurtige at optage, og du kan desuden søge om dem, når det passer dig bedst. Selve ansøgningsprocessen tager desuden ikke mere end et par få minutter, og du skal som regel blot indtaste dit personnummer, hvorefter du kan vælge at skrive under med dit NemID. Du vil umiddelbart herefter få pengene udbetalt på din bankkonto, og så er det sådan set bare det. Havde denne proces foregået i banken, havde du skulle sætte en helt masse tid af til et møde, og herudover ville du som regel også skulle vente på, at bankrådgiveren bliver færdig med de mange udregninger ift., om de ønsker at godkende dig som låntager eller ej. Du spilder således ingen tid, når du vælger disse billige lån frem for et traditionelt lån i banken. Endelig skal det næves, at du har rig mulighed for enten at indfri lånet i utide, eller at foretage ekstra indbetalinger, og det vil altså sige, at du helt selv bestemmer, hvordan samt hvornår du ønsker at udbetale dit lån, hvilket giver dig som låntager en langt større frihed og medbestemmelse.

Ulemper ved billige lån

Der er naturligvis også visse ulemper forbundet med denne låntype, og her skal renteniveauet først og fremmest nævnes. Man ser desværre ofte, at disse billige lån vil have en rimelig høj rente, og det skyldes naturligvis, at du som låntager ikke stiller sikkerhed for lånet. Renten er som meget bekendt den vigtigste faktor, når det kommer til at låne penge, og det er således utroligt vigtigt, at du sørger for at holde øje med denne. Det skal dog nævnes, at det langt fra er helt umuligt at finde billige lån med lav rente, det kræver blot et stykke grundigt forarbejde forinden, samt at du sørger for at indhente så mange forskellige tilbud som overhovedet muligt. Det forholder sig nemlig sådan, at renten naturligvis varierer alt efter låneudbyderen, og det er derfor en rigtig god idé at have flere tilbud fra forskellige udbydere, da du på den måde lettere vil kunne finde et billigt lån med en lav rente.
En anden ulempe ved billige lån er, at man ofte kan have en tendens som låntager til at låne for meget, i og med at selve ansøgningsprocessen er så simpel og hurtig. Det vil resultere i, at du vil komme til at betale unødigt af på noget, som du reelt set ikke har brug for, og det er således vigtigt, at du sørger for at overveje nøje forinden, hvor meget du egentlig vil få brug for, samt hvor meget du reelt set vil være i stand til at tilbagebetale til kreditoren. Når man optager et billigt lån, er det altså virkelig et lån på eget ansvar, i og med at ansvaret udelukkende ligger på dine skuldre.

Bør man vælge et billig lån med fast eller variabel rente?

Rente er en omkostning, der bliver betalt i procent, og som du er nødsaget til at betale for at kunne låne penge. Der findes to forskellige typer renter: faste og variable renter. Når man vælger et lån med en fast rente, betyder det helt konkret, at renten ikke vil ændre sig undervejs. Du ved således som låntager, hvad du vil skulle betale i renter hver eneste måned, men denne sikkerhed koster til gengæld også lidt mere, såfremt du havde valgt et lån med en variabel rente. Denne rentetype betyder nemlig, at renten vil kunne variere, og det vil sige, at du som låntager tager en risiko, da du aldrig vil kunne vide dig sikker på, om renten stiger eller falder under lånets løbetid.

Når du optager et billigt lån, er der visse låneudbydere, der tilbyder lån med variable renter, men det er helt klart mest normalt, at man vil få tilbudt lån, som er fast forrentet. I forhold til om man bør vælge fast eller variabel rente, afhænger dette helt og holdent af, hvad du selv foretrækker, og det er således kun dig selv, der vil kunne svare på det spørgsmål. Det er dog i forbindelse med dette vigtigt at huske på, at du aldrig vil kunne sammenligne et lån med en fast rente med et lån med en variabel rente, da det vil give et helt skævt billede af virkeligheden – husk derfor på, at du udelukkende vil kunne sammenligne lån direkte med hinanden, som har de præcis samme vilkår, og som derfor er helt ens.

Rentefrie lånemuligheder

Der er faktisk visse online låneudbydere, der er villige til at tilbyde rentefrie lån til deres kunder, og der vil ofte her være tale om kviklån, som har en kortere løbetid. Når du optager et rentefrit lån, betyder det helt konkret, at du ikke vil skulle betale renter af på det, så længe du blot sørger for at tilbagebetale hele din gæld inden for aftalt tid med den pågældende låneudbyder. Er du til gengæld ikke i stand til at tilbagebetale til tiden, vil det meget hurtigt blive en utrolig dyr affære for dig, da der vil blive pålagt forskellige gebyrer og renter. Det er således en rigtig god idé at gøre op med dig selv forinden, hvad dit månedlige rådighedsbeløb er ift., hvad du vil være i stand til at betale tilbage til din kreditor hver måned. Det kan eksempelvis være smart at lægge et budget, så du kan få et samlet overblik over alle dine indtægter og udgifter, så du kan finde ud af, om et rentefrit lån egentlig vil være den rette løsning for dig. Mangler du et større beløb over en forholdsvis lang tidsperiode, er det sjældent en god idé med et rentefrit lån, men du bør i stedet gå efter et lån med en lav rente.

Lån penge billigt online med lav rente

Du kan netop nu få fingrene i billige kviklån med lav rente, hvilket er langt billigere end de traditionelle lån, du vil kunne optage i banken. Det er desuden vigtigt at nævne, at såfremt du er på udkig efter et billigt lån, er det ikke underordnet, hvad det er for en låneudbyder, du vælger, og det kan således være en rigtig god idé at bruge en masse tid forinden på at finde en låneudbyder, der lever op til alle dine krav og betingelser. Når du skal låne penge online, er der desuden meget stor forskel på, hvilke betingelser du vil skulle leve op til, for at du kan blive godkendt til et billigt lån, men ofte vil du blot skulle være dansk statsborger, være fyldt 18 år, have fast indtægt og endelig må du naturligvis ikke stå registreret i RKI. Det kan derfor være en rigtig god idé at bruge noget tid på at undersøge alle dine muligheder, i stedet for blot at vælge det første og det bedste, og herudover bør du også sammenligne de forskellige lån med hinanden. På den måde vil du nemlig kunne øge dine chancer markant for at få fingrene i et billigt lån med en lav rente.