Første Lån Gratis – Kviklån med denne mulighed

Sidst opdateret:

TEST

Juster beløb

Juster alder

Få dit første lån gratis hos Vivus

Det lyder måske mærkeligt at få sit første lån gratis. Men det er bestemt en mulighed! Der er nemlig flere låneudbydere, der tilbyder helt nye kunder at få deres allerførste lån helt kvit og frit. Det er derfor ikke helt unormalt at optage lån gratis Hvis du aldrig har lånt penge før hos den specifikke låneudbyder, har du ofte en mulighed for at få dit første lån gratis.

Hvad er et gratis lån?

Et gratis lån betyder, at du kan få dit første lån gratis uden at betale renter og lignende udgifter, som der normalt er forbundet med lån. Hvis du for eksempel låner 1000 kroner, så vil du også kun skulle betale 1000 kroner tilbage igen. Der er ikke blevet lagt nogle renter eller et andet beløb oveni. Dette kan være en rigtig god fordel, da du i så fald ikke har betalt nogle penge for lånet. Dog skal det som oftest være dit allerførste lån hos låneudbyderen, hvis du skal have mulighed for at få fingrene i dit første gratis lån. Lånebeløbene varierer i denne type lån, men man kan sagtens finde store lånebeløb.
Som oftest, så skal det dog tilbagebetales indenfor 30 dage. Lån gratis i 30 dage og du ville ikke skulle betale noget tilbage. Du kan for eksempel tage et kviklån eller lignende hos af de udbydere der netop tilbyder dette – så længe du kan betale tilbage inden for aftalte tid, ja, så er dit kviklån eller første lån gratis. Selvom der ikke er nogle former for renter eller gebyrer, skal du altid læse lånebetingelserne, da der oftest vil være ekstra høje udgifter, hvis du så ikke betaler tilbage indenfor den aftalte, og som regel korte tid.

Hvorfor skal du låne penge gratis med et kviklån?

Det kan være en fordel for dig at låne penge gratis, hvis du for eksempel virkelig er i pengenød og du har brugt al på kontoen i indeværende måned. Hvis du har en nogenlunde stabil indkomst, så vil du også få penge ind på kontoen hver måned. Men måske har der været nogle uforudsete udgifter en måned, som har sprængt dit budget. Du kan derfor gøre brug af et gratis lån, som kan hjælpe dig igennem resten af måneden, så længe du kan betale det tilbage indenfor deadline.
Desuden bestemmer du selv hvad du bruger pengene på, det blander ingen sig i, hvilket er endnu en fordel. Selvfølgelig er det mest fornuftigt at bruge dem på et nyt køleskab eller andre nødvendige ting, men det er i bund og grund helt op til dig.
Derfor skal du sørge for, at du har lidt flere penge mellem hænderne måneden efter, spare på alle dine udgifter eller i hvert fald bare være sikker på du har styr på økonomien, inden du optager lån. Men hvis du har styr på økonomien – og ved at du kan betale pengene tilbage – så kan du for eksempel tage et kviklån som dit første gratis lån. Det behøver faktisk slet ikke være dyrt at låne penge for første gang, selvom mange tror det er dyrt hver eneste gang.