Gratis Lån – Steder Du Kan Låne Penge Gratis

Sidst opdateret:

TEST

Juster beløb

Juster alder

Er du i pengenød? Et gratis lån kan hjælpe dig

Det lyder næsten for godt til at være sandt, men den er god nok. Der er i dag muligt at tage et lån gratis. Men det er vigtigt at tage sig i agt, når du tager en beslutning omkring lån og gratis lån. Låneudbyderen du låner pengene hos har helt sikkert en hel del kriterier, som du skal sætte dig ind i, hvis du ønsker at få fordelen og ikke blive overrasket over noget der ikke er forventeligt.
Du skal, når du tager et gratis lån, hos storset samtlige udbydere nemlig betale pengene tilbage indenfor en bestemt periode – som ofte er relativt kort. Låneudbyderne har gerne et tilbagebetalingskriterie på omkring 30 dage, når du taget dit gratis lån. Derudover skal man lige have det i mente, at når du går ud for at tage et sådant lån, skal det være det første lån du tager hos den låneudbyder, som du ønsker at låne gratis hos.

Det vil altså sige, det er vigtigt at gøre sit forarbejde, hvis man ønsker at tage et gratis lån og få den ønskede effekt ud af det; nemlig et lån uden renter. Du kan risikere nemt at blive negativt overrasket af låneudbydernes lås, hvis du efter den aftalte låneperiode ikke har nået at tilbagebetale din gæld. For i denne situation vil de nemlig kræve tilbagebetaling med høje renter – derfor er det så vigtigt, at sætte sig ordentligt ind i låneudbydernes kriterier for det der betegnes som værende gratis lån.

Hvor meget ønsker du at låne?

Låneudbyderne udbyder gratis lån i mange forskellige prisklasser, men det er generelt de små lån, som låneudbyderne har en gratis låneordning på – det kan være lån på helt ned til 500 kr. og hele vejen op til omkring 15.000 kr. Du kan altså låne penge i disse mængder i op til en måned de fleste steder uden renter og derfor er det især vigtigt at du får styr på udbydernes kriterier hvis du optager disse lån, som du oftest skal tilbagebetale på blot en enkelt måned.

Er det virkelig helt gratis at tage et ”gratis lån”?

Det er et spørgsmål som man ofte hører, når gratis lån bliver nævnt. Dertil kan oftest lyde et klart ”Ja”. Det kan være helt frit fra renter og gebyrer at tage et gratis lån, hvis kriterierne, som bliver udstedt af låneudbyderen, overholdes. Kriterierne kunne, som nævnt før, være aftaler omkring tilbagebetaling indenfor 30-50 dage og at det er første gang du optager et lån hos låneudbyderen. Såfremt at du ikke overholder kriterierne, som låneudbyderen har givet dig, skal du tage højde for de gebyrer og renter låneudbyderen har tillagt lånet, i tilfælde af aftaler og kriterier ikke overholdes.

Et gratis lån er altså et mindre lån af penge fra en låneudbyder, som ikke koster dig nogle renter eller gebyrer overhovedet, såfremt kriterierne for lånet bliver overholdt – hvis ikke, bliver renter og gebyrer tilsat lånet – oftest i høje beløb.

Derfor kan det være en smart ide at tage et gratis lån, hvis du står og mangler penge lige her og nu til noget, du slet ikke kan undvære og først får løn til d. 1. Naturligvis er det vigtigt, at du sørger for du har du helt kontrol over situationen og kan betale det fulde beløb tilbage indenfor den aftalte og korte tid. Men ved du på forhånd, at du kan få svært ved at tilbagebetale lånet indenfor en månedstid, så skal du medregne gebyrer og renter på dit gratis lån – eller måske holde dig fra det eller vente.

Hvor lang tid går der før jeg får pengene?

Regler og vilkår varierer ligesom alle andre steder fra udbyder til udbyder. Men når det kommer til lån og især gratis lån, er der en generel kort tidsperiode. Hos langt de fleste udbydere, er det muligt at få pengene udbetalt den samme dag, som ansøgningen til dit gratis lån er accepteret. Låneudbyderne er i hård konkurrence med hinanden og derfor er serviceniveauet på danske låneudbydere for det meste i top. Det er især svartiden, som udbyderne har stor fokus på. Det er vigtigt for udbyderne at de har en hurtig svartid på deres lån til deres kunder.

Lån dine penge hurtigt via SMS – også gratis

Markedet for lån har udviklet sig i takt med at tiden er gået ligesom alt andet her i verden. Teknologien har taget over og det gælder også på lånemarkedet. Derfor er det i dag blevet muligt at tage et lån på din telefon via SMS. Det er både hurtigt og enkelt at tage dit lån via SMS. Det er især fordelagtigt, hvis du står og mangler penge nu og her. Din godkendelse sker typisk super hurtigt, når du ansøger om dit forbrugslån på SMS – det skyldes at selve godkendelsesprocessen foregår automatisk, således at du får dit svar på godkendelsen med det samme. Det er noget, som har gjort denne lånemetode meget populær, fordi, har du har brug for at optage et lån og skal gøre det i banken, skal bankrådgiveren først ind og vurdere din økonomi, før du får udbetalt dine penge. Denne periode og procedure kan være langsom og der kan gå lang tid før du har adgang til pengene. Sådan er det ikke, når du optager et lån via SMS – her kan du typisk få dine penge samme dag, som du ansøger og får din godkendelse. Så hvis du står og mangler penge her og nu, er et SMS lån et hurtigt alternativ til hurtige lån.

Det er dog vigtigt at forstå du ikke bare kan låne penge selvom godkendelses processen er meget hurtigere, når du optager et lån via SMS. Du er velkommen til at forsøge at tage et lån via SMS, hvis du er at finde i RKI, men du skal ikke regne med at det fungere og/eller bliver godkendt – du vil dog kunne finde låneudbydere der tillader det.

Reglerne er lidt anderledes, når du benytter et SMS-lån, mange udbydere vil nemlig ikke udbetale lån til personer under 21 og renterne er oftest højere på deres kviklån og billige lån. Hos en del udbydere der udbyder SMS-lån er det dog muligt at optage dit første lån gratis. Det vil altså sige du kan lave et mindre lån uden renter og gebyrer, med en del kriterier som skal overholdes fra udbydernes side. Dermed et gratis lån over 30 dage.

SMS-lån – sådan optager du

Teknologien og internettets udvikling har skubbet alle ting online på en computer eller smartphone. Sådan gælder det også for et lån af penge. Navnet SMS-lån snyder faktisk lidt, da det faktisk foregår på låneudbydernes hjemmesider, hvor du skal udfylde deres kriterier og formularer med dine oplysninger. Du udfylder deres spørgsmål og til sidst underskriver du med dit NemID, således at de er sikre på de låner penge ud til reelle låneemner. Hvis du bliver godkendt til et lån hos udbyderen, får du svar efter kort tid enten på SMS, mail eller på deres hjemmeside. Igen, vil du kort tid efter oftest kunne se pengene på din konto.

Typiske kriterier for et SMS lån

For at du kan ansøge om et SMS-lån, er der nogle kriterier er lånefirma kræver du opfylder. De fleste SMS låneudbydere kræver nemlig, at du er over 20 år gammel og nogle steder kræver de en endnu højere alder. For at optage et SMS lån skal du også være dansk statsborger og have en dansk bankkonto. Du skal ligeledes være kreditværdig ligesom ved alle andre lån samt ikke være registreret i RKI. Slutteligt skal du selvfølgelig også have et NemID, som du skal underskrive din ansøgning om lånet med.

Mange mennesker har igennem deres liv haft brug for at tage et lån til et eller andet. De fleste går selvfølgelig efter den laveste rente, når de vælger deres udbyder. Men i dag er det faktisk muligt at optage et gratis lån, som nævnt tidligere, også som SMS lån. Når du vil ansøge om et gratis lån, er der ligeledes kriterier der skal opfyldes – ligesom med SMS lånet og andre typer af hurtige, billige lån. Du skal stadigvæk betale det fulde beløb tilbage efter kort tid og skal være ny kunde, når du skal optage lånet. Når du tager et gratis lån via SMS er det dog ikke altid muligt at optage et lån på over 5000 kr. – enkelte steder kan du kun låne mindre. Dog vil lånegrænserne variere fra udbyder til udbyder.

Bevar roen – husk fornuften

Det er selvfølgelig meget attraktivt, når det er så let at komme til penge, blot at optage et hurtigt lån på internettet. Men det er vigtigt altid at bevare roen og huske fornuften, når det kommer til penge og lån. Man kan nemlig ikke komme udenom at betale mindst det beløb, som du låner, tilbage og det er blot en enkelt gang du kan tage et lån uden at betale rente og optage et gratis lån hos den enkelte udbyder. De efterfølgende lån du skulle tage kommer til at koste renter uanset hvad og derfor er det en god ide at undgå at optage unødvendige lån, hvis du ikke har behov for det. Men hvis det virkelig giver mening for dig, og du har tænkt det godt igennem så lån penge gratis, men husk at se på gebyrene, da gratis lån næsten aldrig er helt gratis!

Lån Gratis i 30 dage – Det er nemt og hurtigt

Du kan bl.a. låne gratis hos nogle udbydere i 30 dage. Det er især, hvis du er førstegangslåner hos dem, at de tilbyder et gratis lån til dig. Der er et par låneudbydere, som tilbyder dette, men det er især Vivus.dk, som er kendt for at indføre dette på lånemarkedet.