Hvordan fungerer Nem-ID lån?

nemid

Sidst opdateret:

Med Nem-ID er det blevet meget nemmere med sikkerhed at sige, at du er den, som du siger, at du er, når du agerer på nettet. Det er derfor, at din bank, Skat og andre myndigheder beder dig om at logge ind med dit Nem-ID. På den måde er de sikre på, at du er den du giver dig ud for at være – og Nem-ID bevirker også en sikker låneprocedure for dig.

Når du gerne vil tage et lån og skal underskrive papirerne på det, var det tidligere nødvendigt, at du fik lånepapirerne tilsendt med posten, underskrev dem og så sendte dem tilbage til låneudbyderen igen. Det behøver du dog ikke med Nem-ID. På denne måde kan du logge ind med Nem-ID og skrive under digitalt. Det er derfor en god mulighed for dig for at gøre ekspeditionstiden på dit lån meget kortere. Når du har ansøgt, går der med et Nem-ID lån kortere tid, fra processen er sat i gang, til du får pengene sat ind på din konto.

Find oversigt på nettet over, hvor du kan tage et Nem-ID lån

Det er endnu ikke alle låneudbydere, der har taget Nem-ID lånet til sig, men mange har efterhånden gjort det. Hvis du gerne vil tage et Nem-ID lån med en hurtigere ekspeditionstid, er den bedste mulighed, at du søger via nettet. Der kan du nemt finde en oversigt over, hvem der i øjeblikket udbyder et Nem-ID lån.

Forskel på Nem-ID lån og forbrugslån

Der er som sådan ikke nogen forskel på Nem-ID lån og forbrugslån. Et Nem-ID lån er bare et forbrugslån, hvor du skriver under med Nem-ID. Det betyder, at du låner pengene på samme vilkår som et almindeligt forbrugslån, for eksempel i forhold til at du selv må bestemme, hvad du gerne vil bruge pengene på. Det er noget af det, som mange synes er meget attraktivt ved forbrugslån og dermed også Nem-ID lån.