Lån 10.000 kr i Dag – Nemt og Hurtigt

Sidst opdateret:

Har du brug for et lån på 10000 kr? Er bilen brudt sammen? Noget gået i stykker? Eller har du brug for at forkæle dig selv med en rejse, en ny fladskærm, en telefon eller lign. så kan et lån på 10000 kroner række langt. Hvis du står og skal bruge penge lige her og nu så kan et kviklån være en god ide da du slipper for at svare på irriterende og påtrængende spørgsmål for at optage lånet. En anden central fordel ved at tage et kviklån er at det er meget nemt at ansøge om. Det tager typisk kun få minutter om at ansøge om lånet, og herefter får du det typisk udbetalt på samme dag. Det er dyrere end at tage et lån hos din bank, men hos banken er processen for at optage et lån længere, her skal du typisk svare på en masse påtrængende og irriterende spørgsmål. Det er tidskrævende, og det er usandsynligt at du får pengene på samme dag. Derfor kan et kviklån være en god ide hvis du står og f.eks. skal betale mekanikeren, da du får lånet på samme dag.

TEST

Juster beløb

Juster alder

Få 10.000 kroner udbetalt allerede i dag eller i morgen

Hvis du står og mangler penge kan et hurtigt lån være en god ide. Der er nemlig ikke mange andre typer lån som normalt kan udbetales på så kort tid. At overveje et banklån er også en god ide for dig, men problemet med banklånet er at det kan tage flere dage og op til flere uger før du får dit lån. Banklån kan også være ubehagelige når man sidder til et møde og bliver udspurgt om sin private økonomi. Ikke nok med det er der også chancen for at man bliver afvist. Det nemme og dejlige ved et kviklån er at du kan sidde derhjemme i din pyjamas, anmode om et hurtigt lån og allerede modtage det på samme dag. Nemmere bliver det ikke. Men husk at tænke frem i tiden når du tager et hurtigt lån da de har kort løbetid, hvilket vil sige at du hurtigt skal betale pengene tilbage plus rente. Normalt skal et kviklån tilbagebetales 7 til 30 dage efter det er taget, og derfor er det centralt at spørge sig selv om man virkelig har brug for et kviklån før man ansøger om det.

Brug lånet på det du vil

lån penge til en telefonDet fede ved et kviklån og et forbrugslån er at du kan bruge pengene på det du går og mangler. 10.000 kr er mange penge, og kan bruges på mange ting. Det kan f.eks. gå til bilreparation hvis bilen pludselig går i stykker. Det kan også bruges hvis køleskabet eller ovnen er gået i stykker så der kan købes nyt. En ferie eller en fed oplevelse bør 10.000 kroner også række til, men vi anbefaler at man tænker som en ekstra gang inden man tager et kviklån for at betale for en luksus. Mange har det nemlig med at se bort fra de penge som skal betales tilbage så snart lånes skal betales tilbage. Ikke nok med at lånet skal betales tilbage, er der også renter på, som typisk er virkelig høje på kviklån. Derfor anbefaler vi som sagt, at du tænker det grundigt om før du tager et kviklån. Vi anbefaler kun at det bruges på absolutte nødvendigheder, som pludselig kan opstå.

En af de rigtig gode ting er som sagt at du kan bruge lånet på netop det du har lyst til. Der er altså ikke en instans som går ind og kontrollerer hvad du bruger pengene på. Dette er for mange låntagere en befrielse, da de ikke mener at andre skal vide hvad de går og bruger deres penge på. Det er nemlig oftest sådan, at hvis du f.eks. tager et virksomhedslån i banken, så skal alle pengene altså bruges på virksomheden, men med et kviklån kan du som tidligere nævnt forvalte pengene som du ønsker.

Rentefri lån kan være en mulighed

Nogle udbydere af lån tilbyder såkaldte rentefri lån. Det er muligt at låne 10.000 kroner rentefrit, men pas på med ordet “rentefrit”. Det får det til at lyde som om at du skal betale så meget tilbage som du har betalt for lånet, men det passer ikke. Langt de fleste rentefri lån er altså ikke “gratis”. Det som sker når man tager et rentefrit lån er typisk at man skal betale høje stiftelsesomkostninger eller gebyrer. Nogle virksomheder har en anden hensigt. Derfor er det meget vigtigt at du undersøger lånet i dybden og får læst det med småt inden at du ansøger om det. Det kan tage lidt tid, men det bør til være en tid være et hurtigere lån end et lån fra banken. Bemærk at hvis ÅOP’en ligger på 0%, er der nok en hensigt bag. Det er dog muligt i enkelte tilfælde at få korte lån som er helt gratis, men det høre til sjældenheder. Det kan være muligt sommetider hvis du er en helt ny kunde og skal optage dit første lån hos udbyderen.

Lån uden at stille noget til sikkerhed

De fleste kviklånsudbydere kræver ikke at du stiller noget til sikkerhed. Dette betyder at du ikke behøver at sætte din ejendom på spil f.eks. dit hus eller bil hvis du ikke er i stand til at betale låneudbyderen tilbage. Dog skal du være opmærksom på at dine ejendomme godt kan sættes på spil senere i processen hvis du tager for lang tid om at tilbagebetale lånet.

Søg lån hos flere udbydere

Når du søger et kviklån bør du altid ansøge flere steder. Dette betyder at din chance for at få godkendt et lån er større. Og bare rolig, dine låneansøgninger er 100% uforpligtende indtil du underskriver den endelig låneaftale. Når du får dine lånetilbud er det eneste du skal gøre bare at finde ud af hvilket lån, som er det bedste for netop din situation, så underskriver du låneansøgning, og dit lån vil blive udbetalt. Udbetalingstiden afhænger af låneudbyderen. Det kan tage alt fra et par minutter til et par dage. Det normale når vi snakker kviklån er dog at lånet havner hos dig på samme dag som du underskriver låneaftalen med dit NemID.

Derfor kan et kviklån på 10000 kroner være en god ide

Som tidligere nævnt kan et kviklån være en god ide hvis du pludselig havner i en uheldig situation, og du ikke har nok penge til at betale for det. Det kan for eksempel være at din computer brænder sammen dagen før din eksamen eller at dit kæledyr har brug for en operation. I disse tilfælde er det vigtigt at have penge ved hånden, og hvis du ikke har penge ved hånden kan det virke som en uoverskuelig, lang proces at tage et lån hos banken hvis du i forvejen er havnet i en træls situation. En ulempe ved et banklån er nemlig desværre at udbetalingshastigheden typisk ikke kan måle sig med den hastighed som de fleste kviklånsudbydere tilbyder.

Ulempen ved at tage et kviklån på 10000 kroner

Ulempen ved et kviklån er som altid at de er dyre. Når du tager et kviklån skal du typisk betale et stiftelsesgebyr, en høj rente, og muligvis også andre former for gebyrer. ÅOP’en er typisk også ret høj sammenlignet med hvad du ville kunne få fra din bank. Derfor anbefaler vi at kviklån kun tages i nødstilfælde. Vi vil til hver en tid anbefale banken som løsning, men det er ikke for alle at dette er en mulighed af forskellige årsager. Måske føler du dig ikke tryg ved at mødes med banken, eller måske gider du ikke bruge din tid på det når du hurtigt og nemt kan tage et kviklån hjemme fra computeren. Vi kan godt forstå at mødet med banken kan virke ubehageligt, men det er en nødvendighed at kontakte banken hvis du vil have et lån med en ordentlig rente og uden alle mulige former for gebyrer.

Ulempen ved et kviklån er også at mange har den tendens at de fuldstændig glemmer alt om lånet, hvilket betyder at de først husker lånet igen når de får et brev i postkassen. Derfor er det vigtigt at minde sig selv om at man har taget et kviklån, og at det altså skal betales tilbage. Husk at kigge grundigt på ÅOP, stiftelsesomkostninger og andre gebyrer inden du tegner lånet. Du skal jo nemlig betale det tilbage inden ikke så længe.

Overvej din bank som en mulighed

Som vi tidligere har nævnt det er det centralt at du tænker dig grundigt om inden du tager et kviklån. Det er typisk dyre lån med en meget høj rente, og en kort løbetid. Derfor skal det kun tages i nødstilfælde. Pas også på med ikke at låne alt for store beløb af gangen når du tegner et kviklån, da det hurtigt kan blive rigtig dyrt for dig. Held og lykke med lånet.