Lån 15000 kr i dag – Nemt og Hurtigt

Sidst opdateret:

Står du og mangler 15.000 kr. er du kommet til det rigtige sted. Der kan være mange grunde til, at man står og skal bruge 15.000 kr., men ikke har fået sparet sammen i løbet af året til en så stor udgift. Måske er ens bil lige gået i stykker, men den er nødvendig for at passe sit arbejde, eller måske vil man bare forkæle sig selv med en ny computer. Hvorom alt er, er det uden tvivl en stor udgift, hvis man ikke allerede har afsat penge til det. For at skaffe den kapital, kan man ansøge om et forbrugslån.

TEST

Juster beløb

Juster alder

Banken stiller ekstreme krav

Mange besøgende på denne side har allerede haft kontakt med deres bank i håb om at få godkendt et lån, men uden held. De stiller typisk ekstreme krav til den enkelte låntager, som kan være svære at efterleve, hvis man i forvejen har en presset økonomi, eksempelvis at man skal fremvise lønsedler og stille sikkerhed i sin ejendom.
At ansøge om et lån på 15.000 kr. i dag kan gøres på få sekunder, uden megen besvær, hvorefter pengene befinder sig på din NemKonto klar til brug inden for få timer. Bankernes krav ser ekstreme ud i forhold til dem som udbyder disse forbrugslån. At låne 15.000 kr. kræver ikke, at du stiller dit hus til rådighed for selskabet som sikkerhed, men derimod kun at du ikke står registreret i RKI, er over 20 år, og har folkeregisteradresse i Danmark.

Selve ansøgningsmåden er relativ simpel. Det kræver at man udfylder 4 – 5 felter med oplysninger om dig selv, accepterer vilkår og krav, og derefter vil pengene blive overført direkte til dig. Det kan dog til tider være en jungle at gennemskue vilkårene der gælder, derfor kan det være en god ide at tage kontakt til instituttet der udbyder lånet, og forhøre sig om det.

Mulighed for at låne 15.000 kr. gratis hvis man er smart

Når det kommer til forbrugslån, så er der typisk mange muligheder for at få det man kalder et gratis lån. Et gratis lån er et lån uden rente- og etableringsomkostninger, hvor det altså er ligegyldigt hvor mange penge du har i sinde at låne. Pengene skal dog typisk være tilbagebetalt inden 30 dage, ellers bliver der pålagt gebyrer og så kan det blive dyrt. Mange institutter udbyder disse lån, da det er en god måde at få folk til at låne penge hos dem, og så ”håber” udbyderne at man glemmer at tilbagebetale pengene til tiden, så de kan pålægge et gebyr, og tjene til deres forretning.

Udbyderne har dog ofte en lånegrænse for, hvor meget de er villige til at udlåne uden at tjene på det. Typisk går den grænse ved 3.000 – 4.000 kr. og altså ikke helt op til 15.000 kr. rentefrit. Hvis man derimod spreder sine lån på tre – fire udbydere, hvor man hos hver låner til deres maksimale grænse, så kan man til sammen komme op på et lån på 15.000 kr. gratis – benyt dig evt. af SMS lån for at nå 15.000 kr. i alt. Det dog vigtigt at have et stærkt overblik i den sammenhæng, da det kan gå grueligt galt ellers, og man ender med at modtage gebyr.

Forbrugslåns fordele og ulemper

Fordelene ved et forbrugslån er mange:

  • Kan ofte optages som et sms-lån, altså en simpel sms og pengene går ind
  • Lån på 15.000 kr. uden sikkerhed er muligt
  • Ingen kigger dig over skulderen i forhold til hvad du bruger pengene på

Forbrugslån har dog også et par ulemper, som der er værd at nævne:

  • Ofte dyrere end et traditionelt lån
  • Store gebyr omkostninger hvis ikke tilbagebetaling sker

Om fordelene opvejer ulemperne er op til dig, men forbrugslån er en god måde at anskaffe sig kapital på, så længe man er afklaret med betalingsfristen og omkostningerne der bliver pålagt.


Se de bedste låneudbydere hvis du søger: