Lån 500 kr i dag – Det tager ikke mere end 2 min.

Sidst opdateret:

Står du og leder efter et sted at låne 500 kr., så betragt din søgning som forbi! Sidst på måneden kan det være svært at få budgettet til at hænge sammen, og man har måske brugt lidt for mange penge i byen, til at kunne få mad på bordet, eller der er måske opstået en uventet regning fra din tandlæge, og du kan ikke få overtræk for banken. Et mikrolån på 500 kr. kan foretages nemt og hurtigt, og kan hjælpe dig til det igen bliver lønningsdag.

TEST

Juster beløb

Juster alder

Hvorfor ikke bare benytte banken?

Måske er du endt på denne side, fordi du allerede har været i kontakt med banken, og de ikke kan/vil hjælpe dig med din anmodning om at låne penge af dem, og du ser mikrolån som den sidste udvej. Men hvis ikke det er tilfældet, så er mikrolån måske stadig det rette valg for dig. Ved at ansøge et sms lån på 500 kr. kan du på få timer få pengene sat direkte ind på din NemKonto, og klar til brug. Der er stort set ingen krav til dig som låntager, men du må typisk ikke være registreret i Debitor Registret eller RKI, og være over 20 år gammel. Ydermere skal man have adresse i Danmark. Hvis man opfylder disse simple krav, så kan du søge allerede i dag!

Er du i tvivl om hvordan man udfylder ansøgningsskemaet, eller har du nogle spørgsmål eller tanker du vil lufte, så er du altid velkommen til at kontakte os. Vi vil til enhver tid gøre vores bedste for at få dig til at føle dig tryg ved situationen, og hjælpe dig på vej til et økonomisk boost.

Man Kan Tage Et Lån på 500 kroner Gratis

Det er også muligt at optage det man kalder et ”gratis lån”, altså at låne 500 kr. gratis. At låne 500 kr. gratis vil sige, at man låner pengene rentefrit, og altså ikke betaler en %-sats af sit lånebeløb til låneudbyderen. Det lyder næsten for godt til at være sandt, og man skal da også være OBS på lånebetingelserne. Hvis dit lån på 500 kr. er rentefrit, vil der ofte være store etableringsomkostninger forbundet med det, og man kan risikere at betale op imod 200 kr. for at få lov til at låne 500 kr. Det er derfor vigtigt at holde øje med den faglige term ”ÅOP”, eller Årlige Omkostninger i Procent. ÅOP er den bedste rettesnor for, hvor meget man skal betale tilbage på ens lån, om det så enten er et huslån med 3 % ÅOP eller et mikrolån med +10 % ÅOP. De 10 % kan lyde af meget, men taget i mente, at det er de årlige omkostninger, og et mikrolån typisk varer en kort periode, er det ikke mange penge man betaler for lånet.

Fordele, ulemper og typiske faldgruber ved mikrolån

Der er rigtig mange fordeler ved mikrolån, i forhold til at optage et traditionelt banklån, der er dog også få ulemper, der er værd at nævne.
Fordelene tæller blandt andet, at det er langt hurtigere og nemmere end et traditionelt lån. Desuden kan dit lån på 500 kr. optages uden sikkerhed og der er ingen der kommer og snager i hvad pengene, som du låner, bliver brugt til.
Der er dog også den ulempe, at det normalvis er dyrere at optage et mikrolån end et almindeligt banklån, grundet at løbetiden er kort, og renten er højere. Det lille lånebeløb gør dog, at det hurtigt er betalt tilbage, og derfor skal man bekymre sig om afdrag i særlig lang tid.
Endvidere er det en god tommelfingerregel og god økonomisk skik, ikke at optage mikrolån, for at tilbagebetale andre lån. Det er en af de store faldgruber ved denne type lån, men så er det bedre at kontakte sin bankrådgiver, for at høre hvad man kan gøre ved ens situation.


Se de bedste låneudbydere hvis du søger: