Lån 5.000 kr i dag Nemt og Hurtigt

Sidst opdateret:

Går du og har brug for et lån på 5000 kroner? Er bilen brudt sammen, telefonen gået i stykker eller noget helt andet? Så er vi h er for at hjælpe dig med at finde det bedste lån på 5000 kroner til dig. Der er mange lån at vælge mellem derude, så det kan af og til virke som en jungle at finde det rigtige lån, men bare rolig. Vi hjælper dig igennem det hele, og hjælper dig med at overskueliggøre markedet, de forskellige udbydere, og alle de andre spørgsmål du måtte have. Så lad os komme i gang, her er vores foretrukne låneudbydere når det gælder et lån på 5000 kroner.

TEST

Juster beløb

Juster alder

Hvorfor låne 5000 kroner?

lån penge til en telefonDer kan være mange gode grunde til at du skal ud og låne 5000 kroner. Hvis der pludseligt er sket noget uventet, eller du mangler penge til noget vigtigt, så kan det for nogle være en god ide at låne penge. Her kan man vælge at låne penge gennem et kviklån, et forbrugslån eller et banklån. Kviklån er dog det lånt med den allerhurtigste udbetalingstid. Det vil sige at du får dine penge meget hurtigere, men til gengæld har de typisk en høj AOP, og en lav løbetid.

Som sagt kan der være mange gode grunde til at låne 5000 kroner, det kan være til at betale alt lige fra et ferieophold til en tur med familien i sommerhus til noget som er meget centralt for at din hverdag kan fungere ordentligt. Det kan for eksepel være en ny vaskemaskine, fryser, køleskab, mikroovn, støvsuger, fjernsyn eller telefon. Vi ser den trend at mange der tager et lån på 5000 kroner søger dette lån for at købe en ny telefon.

En ny telefon

Mange tager et kviklån på 5000 kroner for at betale for en ny telefon. Det er også de fleste telefoner som kan købes for 5000 kroner. Nogle iPhones kan købes til den pris, og så er der også en masse andre telefontyper at vælge imellem. Vi anbefaler dog kraftigt at du tænker dig om en ekstra gang inden du tager kviklånet for at betale for din telefon. Eftersom kviklån typisk har en meget lav løbetid betyder det at du hurtigt skal betale pengene igen plus renter. Det kan hurtigt løbe op, og kan resultere i at kviklånet faktisk har gjort det sværere for dig at få tingene til at køre rundt. Derfor er det vigtigt at tænke sig om over hvilke muligheder man har når man skal tage et lån.

Rentefrit lån

Rentefrie lån associeres ofte med såkaldte gratis lån, men det er altså ikke det samme. Rentefri lån har ganske vel en rente på 0%, men så betaler du pengene et andet sted. Et rentefrit lån kan godt snyde en hvis man ikke kigger ordentligt efter når man optager et lån. Ved et rentefrit lån betaler man nemlig typisk for etableringsgebyr og andre gebyrer for at oprette lånet. Sommetider kan det være muligt at finde et gratis lån, men så er det typisk noget andet som du giver til udbyderen. Derfor er det vigtigt at give sig god tid når man tager et lån. Husk at læs alt det med småt, og husk at tjek alle tallene før du underskriver en låneaftale med dit NemID.

Hvilken type lån?

Som sagt er der overordnet set 3 forskellige typer af lån hvis du ønsker at låne 5000 kroner: kviklån, SMS-lån og forbrugslån

Kviklån er lån som er meget nemme at optage. De optages typisk via. et par klik, du får hurtigt svar, og kravene til at optage lånet er typisk meget lave. Kviklån kendetegnes også ved at du typisk ikke skal stille noget som sikkerhed. Det vil sige at du ikke skal binde dine ejendomme som f.eks. hus eller bil for at optage lånet. Løbetiden på et kviklån er typisk lav. Alt fra et par dage til en måned er typisk den løbetid som er at finde på et kviklån. Renten og dermed ÅOP’en (den årlige omkostning i procent) er typisk høj sammenlignet med andre låntyper. Charmen ved et kviklån er dog at du hurtigt kan have pengene på din konto. Ansøgningsprocessen er hurtig, svartiden er hurtig og du har ofte pengene på samme dag eller dagen efter når du tager et kviklån. Det kan ses som et favorabelt lån for nogen hvis man hurtigt skal bruge penge til at betale for noget vigtigt (en ny telefon, en ovn, reparation af bilen osv.). Med et kviklån behøver du heller ikke svare på mange spørgsmål, og du kan bruge pengene på de ting som passer dig. Der er altså ikke nogen som bestemmer eller holder øje med hvad du bruger de lånte penge til.

SMS-lån minder meget om kviklån. Der er mange ligheder. Navnet refererer til det faktum at man let kan søge lånet via. sin telefon. Her søger man også med Nem-ID, og kan have pengene på kontoen efter allerede et par timer efter at ens ansøgning er blevet godkendt. Det normale er at man kan låne fra 500 til 6000 kroner, og at man tilbagebetaler lånet med renterne i løbet af 15 til 30 dage.

De ovenstående låntyper er på en måde forbrugslån. Men termet forbrugslån referrer i låneverdenen til et lån, som normalt har en løbetid på 1 år op til 15 år. Via. denne form for lån kan du låne fra ca. 5000 kroner op til 350.000 kroner.

Så er der også banklånet, men det er de færreste steder du kan låne helt ned til 5000 kroner. Her skal gerne større beløb til. Banklånet er det form for lån hvor du typisk kan få den laveste rente, men det kræver meget mere arbejde at modtage et banklån end et kviklån. For at optage et banklån skal man oftest møde op i banken, fremlægge belæg for at man skal modtage lånet, svare på spørgsmål. Her er chancen for at ens ansøgning bliver afvist også større end det er ved et kviklån. Ved et banklån skal du typisk stille noget til sikkerhed. Det kan f.eks. være dit hus, din bil eller andet. Det tager også længere tid at få udbetalt et banklån. Det tager minimum et par dage og op til flere uger. Med de fleste banklån kan du ikke forvalte pengene som du selv ønsker. Her indgår du typisk en aftale med banken om hvad du må bruge pengene på, og du kan altså derfor ikke bruge pengene på hvad som helst.

Få 5000 kroner udbetalt hurtigt

Med et kviklån får du som sagt pengene udbetalt ekstremt hurtigt. Udbetalingstiden på kviklån ligger på alt lige fra et par få minutter op til en dag eller to, alt afhængigt af udbyderen. Der er som sagt mange udbydere derude, men hvis du ønsker at finde ud af hvor hurtigt den enkelte udbyder udbetaler pengene til din bankkonto, så anbefaler vi at du tjekker udbyderens hjemmeside, og TrustPilot. På TrustPilot vil du også være i stand til at læse om andre kunders oplevelser med låneudbyderen. Bemærk her at der er ekstrem stor forskel på hvor glade kunderne er for de forskellige låneudbydere. Nogen er elsket af folket, mens andre svømmmer i dårlige anmeldelser. Det er netop derfor vi har lanceret Lånweb. Vi ønsker nemlig at guide dig til de bedste lån hos de bedste låneudbydere.

Søg lån hos flere udbydere på samme tid

Vi anbefaler dig på det kraftigste at du søger lån hos flere udbydere på samme tid. Det er nemlig 100% uforpligtende at ansøge om et lån. Det er først når du underskriver lånekontrakten at lånet er gældende.

Så hvorfor bør du sende låneansøgninger til flere udbydere? Det skal du gøre fordi det er først når låneudbyderen fremsender dig et konkret tilbud at du kan se den rente som gælder for dig. Derfor bør du søge flere steder og derefter søge det mest favorable kviklån til din personlige situation. På den måde kan du spare penge på dine låneomkostninger. Man kan faktisk “spare” mange penge på den måde når det kommer til lån.

Banken

Før du tager et kviklån anbefaler vi på det kraftigste at du undersøger mulighederne for at tage et banklån. Hvorfor? Banklånet har typisk meget lavere renter. Men vi forstår godt at der kan være et behov for sommetider at optage et kviklån. Kviklånets primære fordel er som tidligere nævnt at det er nemt og smertefrit at tage lånet. Du kan i princippet sidde derhjemme i din pyjamas og drikke kaffe mens du anmoder om lånet. Herefter skal du blot bekræfte det lånetilbud som du modtager, og inden længe vil du have beløbet udbetalt på din bankkonto. Det er de to grunde til at folk vælger kviklånet: (1): det er nemt, og (2): du får hurtigt udbetalt pengene.


Se de bedste låneudbydere hvis du søger: