Lån Penge Som 18-Årig – Hurtige & Nemme Lån

Sidst opdateret:

Når du er fyldt 18 år er du gammel nok til at optage et lån, men det er ikke alle låneudbydere, som låner til 18-årige. Derfor kan det være svært at finde hoved og hale i hvem, som faktisk tilbyder lån til 18-årige. Derfor har vi skabt denne oversigt, som vi håber vil give dig et større overblik. Husk, at du skal tænke dig grundigt om, før du tager et lån.

TEST

Juster beløb

Juster alder

Lån penge som 18-årig med et let hurtig lån

Har du nogensinde stået i en situation, hvor månedens løn bare ikke har kunne række til de udgifter man har haft samme måned? Denne pludselige pengemangel kan ske for enhver, de fleste vil i løbet deres liv opleve denne akutte mangel på penge. For de fleste vil det forekomme i løbet af ungdommen, hvor man ofte oplever en lav løn og høje udgifter. Når man er omkring de 18 år, vil man ofte gå i skole, så det er selvsagt ikke er muligt at have et fuldtidsjob og tjene penge ved siden af. Dog vil man samtidig også opleve, at hvis man er 18 år og har et fuldtidsjob, vil man ikke få en specielt god løn, og dermed stå i samme risiko for akut pengemangel.
Heldigvis findes der mange gode og hurtige løsninger til dette, og de kloge hoveder vil sikkert mene, at man skal skrue ned for sit forbrug, men det er ikke altid sådan bare lige at gøre. Derfor finder mange hjælp i hurtig lån, da dette kan være en hurtig vej til et mindre forbrugslån.

Det skal dog siges, at man skal være klar over, hvad man går ind til, når man beslutter sig for at tage et quick-lån, når man er 18 år. For denne mulighed kan ofte ses som en let og meget fristende mulighed for at tage et kviklån, men samtidig er det også nødvendigt at huske, at der er en grund til, at det er så let. Man er nemlig ikke altid sikret på samme måde, som man er, hvis man tager et lån gennem en bank. Derudover er lånet også på nogle helt andre og nogle gange mere usikre præmisser, hvilket særligt kan ende galt, hvis man ikke har sat sig ind i, hvad man går ind til. Derfor kan det også svare sig, at man sætter sig ordentligt ind i de præmisser, der er i forbindelse med lånet. Når man endelig har gjort dette, er det herefter vigtigt, at man overvejer disse præmisser i forhold til ens egen økonomi. Hvis alt dette er som det skal være, kan man til gengæld være sikker på en let og hurtig løsning til økonomiske kvaler. En løsning, som giver dig mulighed for atlåne penge nu og her som 18 årig.

SMS lån 18 år kan hjælpe i nogle tilfælde

Der er ingen tvivl om, at et kviklån ikke skal blive en ugentlig handling, men det kan fortsat være løsningen på forskellige økonomiske problemer. De fleste vil have et fast månedligt budget, som sjældent overskrides, og som er lavet i forhold til de udgifter, man har på en almindelig basis. Dog vil man oplever måneder, hvor udgifterne er langt højere end andre, og samtidig kan man også ende i en form for nødsituation, hvor man simpelthen er nødt til at have nogle penge hurtigt og nemt. For nogen vil denne type lån være den eneste løsning, og som det allerede er nævnt, vil mange unge kunne ende i denne situation. Derfor er det en fordel at finde kviklån som 18-årige også kan optage, da det ikke er alle låneudbydere der ønsker at oprette denne type lån til folk i denne alder.

Hvilke økonomiske problemer man med et SMS lån som 18-årig skal løse, varierer meget fra person til person, og den samme person kan også have behov for dette quick-lån i forskellige sammenhænge. Nogle eksempler på en situation, hvor man kan begynde at overveje disse lån, er for eksempel, hvis man ikke har flere penge tilbage på sin konto, og derfor ikke kan tanke sit rejsekort op. Hvis man ikke har penge til transport, fordi man måske har brugt toget eller bussen ekstra meget en måned på grund af forskellige aftaler, så kan det, at man ikke skaffer disse penge betyde, at man ikke kommer på arbejde eller i skole, hvilket aldrig er holdbart i længden.
Det kan også være, at man er i gang med at aftale en rejse med sine venner og veninder, og pludselig er nødt til at betale for flybilletter eller lignende, hvis man skal have en chance for at komme med.

Uanset hvad, er det en hurtig måde at låne penge som 18-årig, men som har sine ulemper.

Nogle måneder ligger langt mere op til kviklån

Som det allerede er nævnt, så har man langt fra et sundt forhold til sin økonomi, hvis man tager kviklån hver eneste måned, dog kan det fortsat blive en nødvendighed, og hvis man ved, hvad man går ind til, vil det være en god løsning i mange sammenhænge. Derudover er det også vigtigt at huske, at der er nogle måneder, der ligger langt mere op til økonomisk underskud end andre. Det skyldes, at der er måneder, hvor forbruget automatisk vil stige, og her kan det altså blive nødvendigt med et forbrugslån.
En af disse måneder er selvfølgelig december. Der er mange grunde til, hvorfor december måned er en særlig dyr måned, når man snakker om forbrug. Først og fremmest vil man komme til at bruge en masse penge på gaver, hvilket er noget som normalt ikke er lagt ind i budgettet. På samme tid er december måned også en måned, hvor man gerne vil en hel masse ting, og disse ting/fornøjelser koster selvfølgelig oftest penge. Det kunne være sådan noget som at se nøddeknækkeren som ballet eller tage i tivoli – blandt andet, fordi december er en traditionsrig måned, hvor man er ekstra social med venner og familie. Dermed er det svært at sige nej til og derfor også heldigt med muligheden for førnævnte låntyper – specielt for 18-årige, som endnu ikke har en fast og stabil indkomst, ud over SU.

Dog er december faktisk ikke måneden, hvor man oftest har behov for et kviklån som 18-årig. For som 18-årig forventer vennerne og familien ikke ekstravagante gaver til mange tusind kroner ifm. juleaften. Sommeren kan derimod være ekstra hård for pengepungen. Her vil der være en masse ting, som man som ung på ingen måde ønsker at gå glip af, men som koster en hel del penge. Et glimrende eksempel er sommerens mange festivaler. For det er ikke bare hammerdyrt at købe en festivalbillet, man skal derudover også betale en masse penge for både alkohol, mad og festivalgrej. På samme tid vil de fleste også finde deres sommer utrolig kedelig, hvis de ikke kan komme ud og opleve flere ting – altså, leve livet. Disse typer af hurtiglån, kan altså være løsningen til mere frihed – så længe man tænker økonomisk forsvarligt og altid har en plan for sit budget og tilbagebetaling.

Vi har også lavet en låneguide til 20-årige, og en guide til 19-årige. Det kan jo være at de er relevante for dig. Se også gerne vores guide til kviklån som 18-årig.

Lån som 18-årig uden indkomst er muligt

Det er i dag nemmere end nogensinde før at låne penge uden at skulle indsende lønsedler og andre former for dokumentation. I dag tjekker de fleste låneudbydere typisk kun om du registreret i skyldnerregistre, og hvis du ikke er, har du typisk mulighed for at tage et lån.