Lån Penge som 19-årig – De Bedste & Billigste Muligheder

Sidst opdateret:

Du kan låne penge som 19-årig, og vi har nedenunder lavet en oversigt over nogle af de bedste og billigste lånemuligheder du har.

Det er ganske vel muligt at låne som 19-årig, men det er langt fra alle udbydere, som låner ud til 19-årige. De ved nemlig, at der er mindre chance for, at de får pengene tilbage, når de låner til mindreårige. 19-årige er nemlig typisk nye på lånemarkedet, og er måske ikke så vant til at holde styr på økonomien. Heldigvis har vi gjort det nemt for dig ved at finde nogle af de bedste muligheder.

Tip: Søg hos minimum 3 låneudbydere ad gangen. Så har du større chance for at blive godkendt, og du kan nemmere finde det bedste og billigste lån.

Husk, at det altid er gratis og uforpligtende at ansøge om et lån.

TEST

Juster beløb

Juster alder

Situationer hvor et lån kan hjælpe

Man bør kun overveje et kviklån i situationer, hvor der er noget som haster. Det er ikke et lån, som bør tages fordi man godt kunne trænge til et nyt fjernsyn eller en ny massagestol.

Et kviklån bør kun tages når man står i nødsituationer økonomisk, og ikke kan se en anden udvej. Det kan f.eks. være at ovnen er gået i stykker, at tandlægeregningen er blevet dyr eller noget helt tredje. Der kan være så mange forskellige typer akutte udgifter, og de er desværre svære at væbne sig mod. De sker typisk uventet, og det er træls at stå i situationen uden at kunne betale for udgiften. En god ide i fremtiden kan være at ligge penge til side, men lige nu hvor du står i situationen, er det svært at gøre noget ved. Spørg eventuelt dine nærmeste eller forældre, om de kan låne dig penge. Et banklån kan også være muligt, men ellers er kviklånene der også. Husk, at du skal tilbagebetale pengene på et tidspunkt, så du skal have en klar plan for hvordan du vil tjene pengene til at tilbagebetale lånet. Og hvis du ikke kan se en realistisk mulighed for at tilbagebetale lånet til det aftalte tidspunkt, bør du ikke tage et kviklån. Der er nemlig ret høje rykkergebyrer osv. på disse lån, og ignorerer man dem, kan konsekvenserne være slemme. Så husk at låne med omtanke.

Fordele og ulemper ved et hurtiglån

Et hurtig lån/kviklån har både fordele og ulemper. Her er nogle af de væsentligste af dem:

Fordele

  • Det udbetales meget hurtigt. Du får typisk svar på få minutter, og lånet udbetales normalt samme dag.
  • Det er nemt og uforpligtende at søge om lånet.
  • Der findes gratis lånemuligheder.

Ulemper

  • Lånet har høj ÅOP og høje renter.
  • Det har en kort tilbagebetalingstid.

Der er flere fordele og ulemper, men her var nogle af de mest centrale.

Relevante guides, som du nok også er interesseret i: