Lån Penge som 20-årig – De Bedste & Billigste Muligheder

Sidst opdateret:

Det er muligt at låne penge som 20-årig. Vi har lavet en oversigt til dig nedenunder dette, som viser nogle af de billigste og hurtigste låneudbyder på markedet lige nu, som låner til 20-årige.

At låne som 20-årig kan være svært, da mange låneudbydere kun låner til folk over 21 år eller derover. Dette er fordi unge under 21 statistisk set er dårligere til at betale pengene tilbage til låneudbyderne. Derfor løber låneudbyderne også en ekstra risiko når de låner til unge, og derfor er der mange, som ikke tilbyder lån til 20-årige. Heldigvis er der et par stykker, som tilbyder lån til 20-årige, og dem har vi fundet til dig. Nedenfor ses nogle af de bedste muligheder du har.

Tip: Søg hos minimum 3 låneudbydere på samme tid. På den måde har du større chance for at blive godkendt, og du kan lettere finde det billigste lån.

Husk, at det altid er 100% gratis og uforpligtende at ansøge om et lån.

TEST

Juster beløb

Juster alder

Hvorfor Benytte Kviklån?

Det rigtig fede ved kviklån, er at de er lette at optage og så udbetales de super hurtigt. Lånet kan ansøges på få minutter, og herefter får du ofte svar inden for 2 minutter. Selve processen er så let og simpel, at alle kan finde ud af det. Herefter udbetales pengene ofte på din bank konto samme dag. Dette er hovedårsagerne til at danskerne benytter sig så meget af kviklån, som de gør.

Selvfølgelig bør man også overveje at tage et banklån, men ulempen med banklånet er, at du typisk skal stille sikkerhed i form af ejendom eller lign. og at du først får pengene på din konto efter mange dage. Dette er ikke realistisk for de fleste, som søger et kviklån, så derfor ender det med at tage kviklånet frem for banklånet. Noget andet, som er appellerende ved kviklånet er, at man kan tage det mens man sidder i sin morgenkåbe hjemme i sofaen. Man slipper også for ubehagelige konfrontationer hos banken.

Selvfølgelig skal det også nævnes, at den store ulempe ved kvik er, at de har en meget høj rente sammenlignet med banklånene. Derfor skal man være klar over, at det er meget dyrere at tage et kviklån, men at du så til gengæld får pengene ved hånden samme dag.

For er der skimmelsvamp i huset, drypper vandhanen eller lignende, så har man ikke tid til at vente flere uger for at få fikset disse ting. Derfor kan man komme i den situation, hvor et kviklån kan være en løsning på ens problemer. Vi anbefaler dog på det kraftigste, at man kun tager et kviklån, hvis man har en forholdsvis sund økonomi. Man bør også kun låne penge til at dække akutte udgift eller ekstremt gode tilbud som f.eks. rejser, som er rigtig billige.

Vi har også en guide til hvordan du låner penge som 19-årig, som du nok finder interessant.