Lån uden lønseddel – En oversigt over mulighederne

Sidst opdateret:

Man kan sagtens låne penge på nettet uden at have en lønseddel at fremvise. For bare et par år siden krævede stort set alle lånefirmaer at man fremviste en lønseddel eller en årsopgørelse, men heldigvis er der gået mange år, og nu har låneverdenen ændret sig. Man kan nu låne uden lønseddel hos mange låneudbydere, og der er også kommet en masse nye lån på markedet, som har færre betingelser og krav end tidligere.

Låneudbyderne er ikke længere spor interesseret i din lønseddel. Takket være teknologiens udvikling kan de nu via. dit NemID lave en kreditvurdering af dig. Den består oftest af at se om du står registreret som dårlig betaler i RKI. Med andre ord er lønsedlen typisk ikke længere nødvendig hos de fleste låneudbydere.

TEST

Juster beløb

Juster alder

Kan jeg låne uden indtægt?

Som tidligere nævnt i artiklen, er det ikke et krav hos mange låneudbydere at du skal fremvise en lønseddel. Det sker sommetider at låneudbydere vil spørge ind til andre former for dokumentation. Men det sker forholdsvis sjældent og kun hos de færreste låneudbydere. Det sker sommetider at låneudbyderen under kreditvurderingen af dig, er i tvivl, og derfor vil spørge om andre former for dokumentation. Det kan være hvilken som helst type dokumentation for, at du i sidste ende vil være i stand til at tilbagebetale lånet. Disse ting er vigtige at huske, hvis du søger et lån uden krav om indtægt. Bemærk også, at det er sjældent, at kviklånsudbydere låner penge til 18-årige uden indkomst.

Lån penge uden lønseddel med mulighed for gratis lån

Husk også på, at du har mulighed for at låne gratis første gang du låner hos nogle låneudbydere. Vivus har f.eks. en kampagne, hvor du kan låne op til 6.000 kroner, hvis det er første gang du låner hos dem. Dette kan være en rigtig god mulighed for dig, hvis du ønsker et lån, som vil koste dig mindst i udgifter.

Husk på, at disse lån typisk er meget kortvarige, og typisk skal tilbagebetales inden for 30 dage.

Vores gyldne låneråd

Vi har på Lånweb nogle gyldne låneråd, som kan hurtigt kan hjælpe dig på jagten efter det bedste lån til dine behov.

  1. Overvej om du virkelig har brug for lånet, og om du kan tilbagebetale det. Du bør ikke tage et lån for at betale for en luksus, som du ikke har virkelig meget brug for lige nu. Tænk dig godt om inden du f.eks. tager et lån for at købe en sofa.
  2. Ansøg hos flere låneudbydere ad gangen. Vi anbefaler, at du mindst ansøger hos 3 låneudbydere. Det koster ikke noget at søge, og det er 100% uforpligtende. På denne måde kan du også sammenligne de forskellige lånetilbud med hinanden, og dermed finde det bedste lån til dine behov.
  3. Kig på lånets ÅOP. Det fortæller alt om lånets omkostninger, og er en rigtig god parameter til at sammenligne lån med hinanden.

Vi håber, at denne oversigt og guide har gjort det nemmere for dig at finde et lån, som passer til dine behov. Lad os endelig høre, hvis der er noget, som du er i tvivl om. Vi hører også gerne fra dig, hvis du har feedback til indholdet, eller hvis vi har hjulpet dig på vej.