Lån Penge uden sikkerhed – Find nemt og hurtigt det billigste

Sidst opdateret:

TEST

Juster beløb

Juster alder

Hvad betyder det at låne uden sikkerhed?

Hvis du har søgt rundt efter et lån forskellige steder, har du helt sikkert mødt låntypen ”lån uden sikkerhed”. Som du nok havde gættet ud fra navnet på lånet, er dette en låne type, hvor du optager et lån uden at stille noget til sikkerhed i form af kaution eller pant. Låneudbyderne stiller altså færre krav og kriterier til dig som låntager. Du behøver altså ikke eje hverken en bil, ejendom eller andet af værdi, som du kan sætte i pant for dit lån. Under normale omstændigheder og i normale låntyper vil banker og andre låneudbydere oftest have en form for sikkerhed i lånet, som eksempelvis en bil. Hvis du ikke kan tilbagebetale dit lån, har låneudbyderen nu mulighed for at få pengene ved at sælge bilen, som blev sat i pant af låntageren. Hvis du ikke ejer hverken bil eller bolig, har du altså ikke mulighed for at sætte noget i pant, derfor er et hurtigt lån uden sikkerhed attraktivt. Hvis du ejer bolig og/eller bil, er dette lån stadigvæk populært, på grund af du nu ikke risikere at miste hverken bil eller bolig, hvis du ikke kan overholde tilbagebetalingen af lånet.

Billige lån uden sikkerhed er dog generelt lidt dyrere ift. renter end de mere traditionelle låntyper. Det skyldes selvfølgelig, at du ikke har risiko for at miste den værdi du har sat i pant, hvis du ikke overholder betalingsaftalerne. Men udover at du ikke risikerer, at miste din pant findes der også andre fordele, som du tilegner dig selv ved at vælge et sådan lån. Med et hurtig lån uden sikkerhed er ansøgningsprocessen nemlig super let. Derudover har du også fuld rådighed over beløbet, som indsættes på din konto ved et lån. Du kan bruge det fulde beløb på lige det, som du ønsker. Det kan du ikke altid ved andre låntyper, da mange banker og låneudgiver, sætter restriktioner på hvad du må benytte dit lån til, inden du får lov at låne. Slutteligt er det lettere at optage et lån uden sikkerhed på nettet end et traditionelt lån i banken eller et andet sted, hvis du ikke har noget værdi at sætte i pant. Der er dog vigtigt at finde den bedste udbyder af et SMS lån uden sikkerhed, da der findes utroligt mange forskellige udbydere derude med forskellige kriterier og regler.

Hvordan får jeg et hurtig lån uden sikkerhed?

Helt praktisk får du oftest et kviklån uden sikkerhed hos en af de mange alternativer af låneudbydere på internettet. For at blive godkendt til at låne penge uden sikkerhed, er der nogle krav, som du skal leve op til ligesom alle andre låntyper. Når du ønsker at optage et lån uden sikkerhed, er det vigtigt at du gør dig nogle overvejelser omkring hvor stort et beløb du ønsker at låne og hvordan du ønsker at tilbagebetale lånet. Det er utroligt mange låneudbydere på markedet, og de ønsker alle sammen at have dig som kunde. Derfor gør du det lettere for de forskellige låneudbydere at give dig det allermest attraktive tilbud, hvis du giver dem oplysninger omkring beløb og tilbagebetaling. Du finder nemt en hel masse forskellige tilbud hos låneudbyderne, som du kan vælge og vrage imellem.

Der er selvfølgelig også nogle krav til dig, når du ønsker at optage et lån uden sikkerhed, det skyldes at låneudbyderen vil have de bedste betingelser for, at de får deres penge retur. Kravene bliver lavet og skærpet desto højere beløb, som du ønsker at låne. Det er vigtigt at forstå, at kravene bliver stillet af den enkelte låneudbydere, det betyder, at du sagtens kan blive afvist et sted men godkendt et andet. Men uanset hvilken låneudbyder, som du vælger, at benytte findes der nogle helt generelle krav på markedet. Du skal nemlig være fyldt 18 år for, at optage dette lån ligesom alle andre låntyper der findes, derudover skal du have og bo på en dansk adresse samt have en fornuftig økonomi altså være kreditværdig og ikke være registreret i RKI eller andre debitorregistrer. De fleste låneudbydere kræver, at du har en fornuftig og relativ høj indkomst/rådighedsbeløb for at komme i betragtning til et lån uden sikkerhed og dokumentation. Det skyldes, at låneudbyderen ønsker at have gode betingelser for at få pengene retur, når der ikke er sikkerhed med i lånet.

Tilbagebetaling – vær realistisk

Det vigtigste når du skal vælge dine tilbagebetalingsmetode og tidsperiode er, at du er realistisk omkring din økonomi. Det er vigtigt, at du ikke vælger et for højt afdragsbeløb, når du skal vælge din tilbagebetalingsmetode. Et for højt afdragsbeløb kan nemlig komme til at betyde, at du ikke har mulighed for, at overholde dine betalingsaftaler. Selvom det er et lån uden sikkerhed, er det meget vigtigt at du overholder dine betalingsaftaler. Hvis det ikke sker bliver du nemlig pålagt ekstra gebyrer og renter af låneudbyderen, som du ikke kan komme udenom. Derfor er det vigtigt at vær realistisk, når du vælger din tilbagebetalingsmetode, således du ikke kommer ud for negative overraskelser. Det er dog også vigtigt ikke at vælge et alt for lavt afdragsbeløb. Hvis du vælger et lavt afdragsbeløb, bliver din løbetid på lånet nemlig utrolig lang, dermed kommer du til at hænge på gebyrer og renter utroligt længe. Derfor er det vigtigt at være realistisk, når du vælger hvorledes din tilbagebetalingsmetode skal være, men stadigvæk vælge et relativt højt beløb, således du kan komme af med gælden og slippe for yderligere renter og gebyrer. Bemærk, at du også kan foretage et lån uden dokumentation. Altså, at du ikke skal fremvise dokumentation for at få lånet.

Lån penge uden sikkerhed, hvis du har en fornuftig og sund økonomi. Lever du op til de overordnede krav til lånet burde du uden problemer have muligheden for at vælge denne låntype hos en af de mange låneudbydere på internettet, som har denne låntype i produktporteføljen. Så tag et kig på låneudbyderne og lån penge uden krav allerede i dag.

Lån uden kreditvurdering

Du skal også vide, at man hos nogle af de ovenstående låneudbydere kan tage lån uden kreditvurdering. Disse lån er mere sjældne i disse dage, men det er stadigvæk muligt. Vi anbefaler kraftigt, at man genovervejer hvorvidt man egentlig har brug for lånet før man tager det. Hvis man ikke ønsker en kreditvurdering er der nok en grund til, at man ikke ønsker dette. Det kan f.eks. være at økonomien ikke er i orden, og hvis den ikke er det, er et kviklån nok ikke den rette løsning på problemet.

Lån uden sikkerhed og dokumentation

Der findes en række låneudbydere, som tilbyder lån uden at du hverken stiller sikkerhed eller dokumentation. Mange af låneudbyderne i oversigten tilbyder dette. Men bemærk, at lånene typisk bliver dyrere, hvis du ikke skal vise dokumentation af f.eks. din løn. Dette er fordi der statisik set er mindre chance for, at de får pengene tilbagebetalt, end hvis de bedte om dokumentation. Så husk at tænke på det, hvis du ønsker et lån uden at skulle vise dokumentation.