Nemme Lån – Find hurtigt & nemt en billig lånemulighed

Sidst opdateret:

Der er forskel på låneudbydere. Nogle er rigtig nemme at benytte, mens der er andre, som kan være trælse at låne hos. Derfor har vi gjort det hårde arbejde for dig. Vi har håndplukket de nemmeste, og bedste låneudbydere i en oversigt, som du finder lige nedenunder dette.

TEST

Juster beløb

Juster alder

Fordele og ulemper ved nemme lån

Når du vælger at låne penge ved hjælp af et af de såkaldt nemme lån, er der masser af fordele. Men der er også mulige ulemper, som du bør kende til, før du optager lånet. Nemme lån optager man ofte, når man har brug for penge nu og her. Det kan skyldes, at der er kommet uforudsete udgifter. Du kan også få brug for et af de nemme lån, hvis banken har afvist at låne dig penge. Der er talrige eksempler på at personer, der er blevet afvist i banken snildt kan få et nem lån. Mange af de nemme lån kan du endda optage, selvom du står i RKI eller ikke kan stille sikkerhed. Det kan jo betyde forskellen på, om du kan få lov til at låne eller ej.

Banker vurderer risici

Det er hårdt at komme op i banken og bede om penge. Og det er rigtigt hårdt, hvis de siger nej, og man må sige farvel til udbetalingen til det hus, man drømte om at flytte ind i. Årsagen til at banken afviser nogle kunder er, at den er i tvivl om, hvorvidt kunden kan betale lånet tilbage. Banken baserer altså sin beslutning på en risikovurdering og det generelle kendskab til kunden og kundens økonomi. Den konkrete årsag til behov for lån er også en del af vægtningen i forbindelse med banken afgørelse omkring et eventuelt lån. Hvis du er blevet afvist af banken, er der andre muligheder for at låne penge.

Hurtiglån er det nemmeste lån

De absolut nemmeste lån er SMS lån. Fordelene ved dem er åbenlyse:

  • Det er super nemt og ligetil at indsende en låneansøgning fra din smartphone.
  • Man risikerer ikke at skulle op i banken igen for at se om man kan få dem til at ændre mening.
  • Man skal ikke sidde og kigge en rådgiver i øjnene og dokumentere en masse vedrørende ens egen økonomi.

Alt det er man fri for med SMS lån. En anden grund til at de nemmeste lån er SMS lån, er, at du får hurtigt svar. Du skal altså ikke vente i dage eller uger på at få svar på, om du kan låne pengene. Så snart lånet er godkendt, går pengene ind på din konto.

Faren ved at tage sms lån kan være, at man låner penge lige lovligt spontant. Det kan være, at du ser et godt tilbud på et nyt fladskærms TV eller en rejse til Australien og nemt finder mobilen frem og ansøger om lånet. Det faktum at det er så let at optage sms lån er altså også en del af ulempen ved lånet.

Hvis forbrugeren får bevilget et lån uden at have forholdt sig til den reelle mulighed for at betale tilbage, kan man ende i store problemer.

Et nemt lån uden sikkerhed er dyrere

Når du tager nem lån, skal du ikke stille sikkerhed i eksempelvis dit hus eller din bil. De her nemme lån ansøger du om online, og du får hurtigt svar. Der er stor konkurrence på markedet, så du kan godt finde gode tilbud. Men vær også opmærksom på, at en af priserne for, at du ikke skal stille sikkerhed ofte er højere renter. Låneudbyderne skal være sikre på ikke at gå fallit ved at låne penge til mennesker, der ikke stiller sikkerhed. En af måderne er høje renter. Der er stor forskel på de forskellige nemme lån. – Hvor nogle steder er anerkendte og populære hos forbrugerne, kan andre være mere lyssky og gemme på grimme skjulte gebyrer og betingelser. Du bør altid undersøge mulighederne for at låne på forskellige måder, når du skal optage lån. Nogle gange kan det bedst betale sig at gå i banken, andre gange er det en bedre forretning, at optage et af de nemme lån.

Nogen siger, at man altid bør “låne nemme penge”, hvis man står i en akut situation. Men husk nu også på, at pengene skal tilbagebetales på et tidspunkt. Så vi fraråder kraftigt, at man tager et kviklån, ved mindre udgiften er akut og af høj nødvendighed.