Om

Laanweb.dk er en online sammenligningstjeneste til lån. Gennem forskellige finansielle kriterier vurder vi hvorvidt et lån er attraktivt for dig og din situation. Vi ønsker at gøre det nemmere for dig at finde det rette lån. Det er næsten umuligt i dag at finde et lån der passer til en eftersom der er så mange forskellige typer af lån samt at der også er en masse udbydere at vælge fra.

Vores mission er at gøre det nemmere for dig at finde det lån som er mest attraktivt for dig. Det gør vi ved at sortere i de forskellige lån og vise dig dem som vi mener er de bedste. Du kan herefter sortere i lånene ud fra de kriterier som du finder vigtigt. Det er det vi kalder en fleksibel løsning som giver dig mulighed for at finde det mest attraktive lån til dine behov. Du kan kontakte os her.

Vi vil gerne betone, at vi samarbejder med låneudbyderne, der fremgår på vores sammenligningsoversigter. Vi får penge for at henvise forbrugeren til disse lånesider. Vi ønsker at vise forbrugeren den største oversigt over de online lånemuligheder, som man har i Danmark. Bemærk, at vi ikke samarbejder med alle låneudbydere på markedet. Vi tager også forbehold for eventuelle taste-,data-og stavefejl.

Miljøvenligpakningcsr-maerket logo