24/7 Lån – Lån fra 500 til 10.000 kroner

Sidst opdateret:

24/7 lån24/7 lån er vejen til hurtigt at låne mindre beløb. Du kan låne lige fra 500 kr. op til 10.000 kroner når du har lyst. Løbetiden vil altid være 120 dage, og kan altså ikke modificeres.

Hvis din låneansøgning godkendes og du underskriver låneaftalen vil dine penge blive udbetalt samme dag hvis du har skrevet under inden for virksomhedens åbningstider. Det vil sige at du får pengene på din bankkonto allerede samme dag eller dagen efter. Det afhænger også af din bank.

24/7 Lån er en ny låneudbyder, som har leveret lån til private, danske forbrugere siden 2017. På den tid har de allerede formået at få en del kunder.

Krav for at låne hos 24/7 Lån

For at låne hos 24/7 lån er der et par simple krav som du skal opfylde. Det er mange af de samme krav som andre låneudbydere kræver at du lever op til. De fleste af dem er påkrævede af lov, mens andre af lovene er der for at sørge for en ordentlig relation mellem låneudbyder og låntager. Kravene for at låne hos 24/7 lån er altså som følger:

  • Du skal mindst være 20 år gammel.
  • Du må ikke være registreret som dårlig betaler i RKI, Debitor Registret eller andre kendte registre.
  • Du skal være dansk statsborger.
  • Du skal være bosat i Danmark (dansk bopælsadresse).
  • Du må ikke have adresse- eller navnebeskyttelse.
  • Du skal have NemID.
  • Du skal have en aktiv Email adresse og et dansk telefonnummer.
  • Du skal have en dansk bankkonto som pengene kan udbetales til.

Efter det er bekræftet at du lever op til alle ovenstående krav vil 24/7 lån foretage en fortrolig kreditvurdering af dig.

Hvis du bliver godkendt vil du få tilsendt et lånetilbud, som først er forpligtende indtil du skriver under med NemID.

De ovenstående krav kan have ændret sig siden denne artikels publiceringsdato. Derfor bør du tjekke 24/7 låns hjemmeside for at se de nyeste krav før du ansøger om et lån.

Sådan låner du fra 24/7 Lån

1. Opret en bruger

Det allerførste du skal gøre for at låne hos 247lån.dk er at du skal oprette en bruger. Under registreringen af din bruger giver du de oplysninger som 24/7 Lån har brug for, for at kunne udbetale og låne penge til dig. Når din bruger er blevet oprettet har du altid mulighed for at logge ind for at låne penge, se hvor meget du skylder og tilbagebetale dit eventuelle lån.

2. Vælg lånebeløb

Når du har oprettet en bruger og logger ind, kan du oprette en låneaftale. Her vælger du selv det beløb som du ønsker at løbe og herefter bliver der fastsat en rente, og eventuelle gebyrer. Hvis din ansøgning bliver godkendt er det eneste du skal blot at underskrive låneaftalen med dit NemID.

3. Modtag pengene samme dag eller dagen efter

Hvis du er blevet erklæret godkendt, og har underskrevet dit lånetilbud fra 24/7 lån, vil du modtage pengene på din bankkonto samme dag eller dagen efter. Udbetalingstiden afhænger også af hvilken bank du har.