AcceptLån – Lån fra 5.000 til 100.000 kroner

Sidst opdateret:

AcceptLånAcceptlån kan tilbyde dig et forbrugslån på mellem 5.000 til 100.000 kroner med en løbetid lige fra 1 til 10 år. At låne hos dem er nemt, hurtigt og simpelt, du skal ikke stille sikkerhed, og du bestemmer selvfølgelig selv hvordan du vil forvalte pengene.

AcceptLån er drevet af Santander, som er en kendt låneudbyder på verdensplan. De har lånt til tusindvis af kunder over flere år, og har stor erfaring inden for udbud af forbrugslån. Det som differentierer AcceptLån fra Santanders andre tjenester på deres rentesats, og at de giver dig muligheden for at låne selvom du har hemmelig adresse.

Grunde til at vælge AcceptLån

Alle får samme variable rente

Hos mange låneudbydere bliver renten på lånet bestemt ud fra kreditvurderingen af dig. Det vil sige at hvis din kreditvurdering er under middel skal du betale en højere rente, og hvis din kreditvurdering er over middel skal du betale en lavere rente end gennemsnittet. Dette er ikke sådan rentesatsen fastsættes hos AcceptLån. Her ændrer kreditvurderingen ikke på den rente som er på lånet, og alle låntagere hos AcceptLån skal altså betale den samme variable rente.

Mulighed for at låne små og store beløb

Du bestemmer selv beløbet og løbetiden på dit lån. Du kan selv bestemme de to parametre ved at benytte skyderne på AcceptLåns hjemmeside.

Processen foregår lynhurtigt og du får svar inden for minutter

Ansøgelsesprocessen er langt hen af vejen automatiseret, og af den grund får du svar på din ansøgning inden for 1-2 minutter. Hvis din ansøgning godkendes, og du skriver under på lånetilbuddet vil du højst sandsynligt have pengene på din konto samme dag.

Krav for at låne

For at tage et lån fra AcceptLån er der en række simple krav som du skal opfylde. Det er mange af de samme krav som andre lånudbydere stiller, så det er ikke fordi at AcceptLån stiller store, urimelige krav. Tværtimod er de en af de låneudbydere på markedet med de færreste krav for at man kan tage et lån. Du skal altså leve op til følgende krav for at kunne låne hos dem:

  • Du skal være minimum 18 år gammel.
  • Du må ikke være registreret hos RKI eller være at finde i Debitor Registret som dårlig betaler.
  • Du skal have en minimumsindkomst på 200.000 kroner årligt.

Det kan ske at nogle af kravene er blevet modificeret, eller at der er kommet nye krav siden denne artikel er skrevet. Derfor bør du tjekke AcceptLåns hjemmeside for at se de aktuelle krav som de stiller i dag. Husk også at AcceptLån kreditvurderer dig som en del af deres proces.