AlfaLån – Lån fra 3.000 til 75.000 kroner

Sidst opdateret:

AlfalånHvis du søger et småt eller et mellemstort forbrugslån, er AlfaLån en mulighed.

Du kan nemt og hurtigt ansøge om et forbrugslån hos dem som du får udbetalt på samme dag. Hos Alfalån skal du ikke stille sikkerhed eller svare på ubehagelige spørgsmål. Du kan i princippet sidde derhjemme i din morgenkåbe og slappe af mens du på få minutter får udfyldt låneansøgningen. Så nemt kan det gøres.

Du slipper også for at skulle fortælle hvad du skal bruge pengene på. Det er din egen sag, og derfor blander Alfalån sig altså ikke i hvordan du forvalter dem. Dette er noget som mange foretrækker ved et forbrugslån. Fordi hvis du tager et banklån vil banken gerne vide hvordan du vil bruge pengene, mens du hos Alfalån 100% selv kan bestemme.

Lån fra 3.000 til 75.000 kroner og bestem selv løbetid

Du kan låne ned til 3.000 kroner og op til 75.000 kr. hos AlfaLån. Dette betyder at du nemt og simpelt kan låne penge til det du går og mangler, uanset om det er til mekanikeren, en rejse eller en ny telefon.

Udover beløbets størrelse kan du også selv bestemme løbetiden. Bemærk dog at rentesatsen og eventuelle gebyrer selvfølgelig bliver påvirket af både lånets størrelse og løbetid.

På den måde kan du også selv bestemme hvor høj en månedlige ydelse du er villig til at betale for lånet.

Krav for at låne

For at låne hos AlfaLån er der nogle simple krav som du skal leve op til. Det er krav som stort set alle låneudbydere kræver at du skal leve op til. Mange af kravene er lovpligtige for låneudbydere, og nogle af dem er stillet for at skabe større sikkerhed for at låneudbyderen får sine penge igen på et tidspunkt. Kravene for at låne hos Alfalån er som følger:

  • Du skal være myndig, og mindst 18 år gammel.
  • Du skal være bosat i Danmark.
  • Du må ikke være registreret som dårlig betaler i RKI eller Debitor Registret.
  • Du skal have en årlig indkomst på minimum 150.000 kr., og du skal have fast arbejde.

Udover ovenstående krav vil der også blive lavet en kreditvurdering af dig som låner. For at få en god kreditvurdering kræves det at du har et godt greb om din økonomi, og at du har god mulighed for at betale låneudbyderen tilbage.

Kravene ovenfor kan være ændret siden denne artikel blev publiceret, så derfor bør du tjekke AlfaLåns hjemmeside for at se de nye, opdaterede krav til hver en tid.

Kort om AlfaLån

Alfalån er et selvstændigt formidlingsselskab, der ligesom banken leverer kredit og finansiering til privatkunder. De har været på markedet siden 2009, og har derfor mange år på bagen når det kommer til brugeroplevelse, udbetaling og kundesupport.

Det er ikke Alfalån som sørger for selv opgaven med at godkende og udbetale lån. Ansøgningerne sendes direkte videre til samarbejdspartnere. Dvs. at ved misligholdelse af gælden vil det være deres samarbejdspartnere, der sørger for at varetage opgaven.