Føniks Privatlån – Lån 10.000-100.000 kroner

Sidst opdateret:

Føniks PrivatlånHvis du søger et lån på mellem 10.000100.000 kroner, så har Føniks Privatlån noget at tilbyde dig. De er de nye på markedet, og blev lanceret i starten af 2017. Siden lanceringen har Føniks Privatlån formået at drage store andele af lånemarkedet til sig, og med god grund.

De skiller sig ud ved at være i stand til at tilbyde lån af støre beløb. Det er også nyt, at en låneudbyder tilbyder den samme lave rente til alle. Alle de ting som Føniks tilbyder vil vi gå mere i dybden med længere nede.

Det er en låneudbyder med årtiers erfaring, som har lanceret Føniks lån. Det er nemlig D|E|R Privat Finans, der står bag Leasy koncernen, som står bag lånet. De har over 40 års erfaring med forvaltning af lån til private kunder, og det afspejles tydeligt i form af professionalitet hos det nylancerede firma.

Den samme rente til alle

Hos langt de fleste låneudbydere bliver renten fastsat efter kreditvurderingen af dig. Får du en dårligere kreditvurdering end andre, vil det resultere i en højere rente. Men det har Føniks Privatlån valgt at gøre op med. De tilbyder en fast lav rente til alle låntagere, som ikke er baseret på din kreditvurdering. Dvs. at uanset om din kreditvurdering er i den gode eller dårlige ende, vil du stadigvæk blive tilbudt den fastsatte lave rente som Føniks lån tilbyder.

Der stilles ingen spørgsmål

Hos Føniks slipper du for ubehagelige spørgsmål såsom “Hvad skal du bruge pengene til?”. Det er din egen sag, og altså ikke noget som Føniks Privatlån vil blande sig i. Dette er for mange en behagelig ting, som gør at de vælger et forbrugslån frem for et banklån. Men husk at være opmærksom på renterne og gebyrerne, da de er meget højere end på banklånet.

Ingen krav om at du stiller sikkerhed

Når du låner hos Føniks Privatlån vil der ikke bliver stillet krav om sikkerhed for lånet. Det vil sige at du i første omgang ikke skal sætte din ejendom, f.eks. dit hus eller din bil på spil, hvis du pludselig får meget svært ved at betale lånet tilbage.

Krav for at låne hos Føniks Privatlån

For at kunne blive låntager hos Føniks Privatlån er der nogle basale krav som du skal leve op til. Det er de krav som stort set alle låneudbydere stiller, så hvis du ikke lever op til følgende krav vil du også have svært ved at tage et lån andre steder. Her er nogle af kravene:

  • Du skal være minimum 18 år gammel.
  • Du må ikke være registreret som dårlig betaler i RKI eller Debitor Registret
  • Du skal kunne dokumentere en indtægt. (Tjek deres hjemmeside for at se minimumskravene angående indtægt).

Kravene kan have ændret sig siden denne artikel blev skrevet, og derfor anbefaler vi at du tjekker Føniks Privatlåns hjemmeside, hvor du vil være i stand til at se de nyeste krav.