GoKredit – Lån fra 3.000 til 6.000 kr.

Sidst opdateret:

Gokredit

Hos GoKredit.dk kan du låne fra 3.000 til 6.000 kroner billigt, nemt og lynhurtigt. Du får pengene på kontoen samme dag, og det eneste du skal gøre er at ansøge om lånet, signere med dit NemID, og så har du stort set startet låneanmodningen. Herefter får du svar på anmodningen allerede efter få minutter. Nemmere bliver det ikke at tage et lån.

Første gang du bruger GoKredit kan du højest låne 3.000 kr. Men når du har tilbagebetalt lånet kan du oftest låne et endnu højere beløb. Dette bestemmes af en kreditvurdering som bliver foretaget af dig.

Krav for at kunne låne

For at kunne låne hos GoKredit.dk er der nogle krav som du skal leve op til. Hvis du ikke lever op til et af følgende krav kan du ikke blive godkendt til et lån fra GoKredit:

 • Du skal være mellem 25 og 69 år gammel.
 • Du skal have et dansk CPR-nummer.
 • Du skal være bosat i Danmark. Du må ikke have hemmelig adresse.
 • Du må ikke være at finde i RKI eller Debitorregistret. Du vil blive kreditvurderet og afvist grundet dette.
 • Du skal leve op til GoKredit’s krav om kreditværdighed.
 • Du må ikke have et igangværende, ubetalt lån hos GoKredit.
 • Der må ikke være andre på din adresse, som har ubetalte lån hos GoKredit.
 • Du skal have NemID så du kan identificere dig og godkende låneaftalen.
 • Du skal have opsat en NemKonto så du kan modtage pengene.
 • Du skal have et dansk mobilnummer, og en Email adresse så du kan komme i kontakt med GoKredit.
 • Have adgang til E-skat, så du kan give KoKredit adgang til din personlige skattemappe, og så de kan se dine seneste lønsedler og årsopgørelser.

Hvis du lever op til kravene har du en god chance for at blive godkendt, og dermed ender ud med en låneaftale. Husk at GoKredit også laver en kreditvurdering på dig. For at bestå kreditvurderingen er det typisk rigtig godt med tidligere lønsedler, og en sund økonomi.

Kort info om GoKredit

GoKredit.dk er en dansk låneudbyder, som blev etableret i starten af 2015. Virksomheden er startet af to kvinder, som har erfaring inden for lånebranchen. Deres mål og mission er at give danskerne mulighed for at låne penge nemt, hurtigt og på helt sikker vis. Derfor har de sørget for at lave en simpel platform som er nem at gå til. Layoutet er simpelt, og det er nemt at se hvad man skal gøre for at opnå det man ønsker på siden. Siden er i dag også kompatibel med alle enheder. Heraf computer, telefon, ipad og meget mere.

GoKredit tilbyder kun kviklån/SMS lån, som er et af de hurtigste og nemmeste lån at få. Al deres kreditvurdering foregår online, og alle dine informationer bliver behandlet fortroligt uden indblanding af andre.

Selve processen om at ansøge om et lån er ganske enkel takket være hjemmesidens simple struktur. Du vælger først det lån til den rente som du ønsker, og herefter udfylder du ansøgningen. Her er ikke personlige og ubehagelige spørgsmål, hvilket gør processen let og afslappet. Herefter får du svar på din ansøgning inden for et par minutter. For det meste inden for 5 minutter. Din ansøgning underskrives med NemID, men er 100% uforpligtende. Det er først når du underskriver det endelige lånetilbud som du modtager, at lånet er trådt i kraft.

Hvis du bliver godkendt til lånet, og underskriver det endelige tilbud vil beløbet blive overført til din konto med det samme så længe du ansøger mellem klokken 9 til 16. I nogle tilfælde kan pengene først ses på din konto dagen efter, men det afhænger også af hvilken bank du har.