HotLån – Lån fra 3.000 til 75.000 kroner

Sidst opdateret:

hotlånDu kan låne op til 75.000 kroner nemt og hurtigt via. Hotlån hvis du søger et forbrugslån. Hotlån skiller sig ud ved at være en låneudbyder uden en masse bøvl. Låneprocessen er super simpel, ansøgningen godkendes inden for få minutter, og lånet udbetales samme dag. Nemt, simpelt og problemfrit.

Noget som appellerer til mange kunder ved Hotlån er at du låner 100% anonymet, og du slipper altså for et konfronterende møde med din bankrådgiver. Du kan i princippet søge et lån hjemme fra din sofa mens du nyder livet i din morgenkåbe. Låneprocessen er super simpel, og pengene kan allerede havne på din konto samme dag. Husk dog at der på forbrugslån typisk er meget højere renter end på et banklån, så husk at overvej muligheden for et banklån hvis du altså skal ud og låne penge.

Krav for at låne hos Hotlån

For at låne hos Hotlån skal du ikke stille sikkerhed, du kan bruge pengene på det du ønsker, og du har hurtigt pengene ved hånden. Der er dog nogle få, enkelte krav som du skal leve op til før du kan ansøge om et lån fra Hotlån. Ellers vil du nemlig automatisk blive afvist af systemet.

  • Du skal være minimum 18 år.
  • Du må ikke være registreret i RKI eller Debitor Registret.
  • Du skal have bopæl i Danmark.
  • Du skal have en årlig indtægt på mindst 150.000 kr.

Efter de har tjekket om du lever op til kravene vil der blive foretaget en kreditvurdering af dig. Ud fra denne kan banken konkludere om de ønsker at løbe risikoen med at låne til dig eller ej. Oftest vil du få et lånetilbud lynhurtigt hvis du har en god kreditvurdering, mens det bliver sværere at få et ordentligt lån hvis du bliver kreditvurderet dårligt.

De ovenstående krav skifter hele tiden. Derfor bør du tjekke Hotlåns hjemmeside for at se de nyeste krav som de stiller.

Krav om dokumentation

Ved lån under 20.000 kr. stilles ingen krav om dokumentation for indtægt, mens der ved lån over de 20.000 kr. stilles dokumentationskrav i form af lønsedler eller en årsopgørelse.

Kort om virksomheden Hotlån

Hotlån er en dansk låneudbyder, der blev stiftet i 2010. De har siden da ydet lån til private kunder, der enten ikke har haft mulighed for at låne penge i banken, eller bare har ønsket et hurtigt og nemt lån. Hos Hotlån skal du ikke stille sikkerhed, og der bliver ikke stillet unødvendige, ubehagelige spørgsmål omkring den måde du har tænkt dig at bruge pengene på. Det er din egen sag, og Hotlån blander sig altså ikke i hvad du køber for pengene.

Hotlån ligger vægt på at dit lån altid vil være 100% anonymt, og at det er let at søge et lån. Hotlån.dk sørger ikke selv for opkrævning af lånet, men har i stedet et samarbejde med en partner, som sørger for opkrævningen, sætter renterne, priserne og eventuelle gebyrer på dit lån.

Forresten anbefaler vi altid, at du søger hos mere end en låneudbyder ad gangen. Vi anbefaler at du også tjekker låneudbyderen Vivus.dk ud. De tilbyder lige nu, at du kan få dit første lån hos dem gratis.