LånLet – Lån fra 3.000 til 75.000 kroner

Sidst opdateret:

LånLet WidgetHos LånLet er det supernemt at ansøge om et lån. Du kan låne lige fra 3.000 kroner helt op til 75.000 kroner. Det eneste du skal gøre er at underskrive med dit NemID, og så vil pengene allerede være på din konto i morgen. Sommetider kan du have lånet på din konto allerede samme dag, men for de fleste banker får du først pengene dagen efter.

Du skal ikke stille nogen sikkerhed for lånet når du låner fra LånLet. Dette gør låneprocessen nem, hurtig og fri for ubehagelige overraskelser. Du skal heller ikke indsende din lønseddel hvis du låner mindre end 50.000 kroner. Men hvis du låner mellem 50.000 kroner og 75.000 kroner skal du indsende din lønseddel. Selve låneansøgningen underskriver du med NemID, og du får typisk allerede svar på din ansøgning i løbet af 15 minutter.

Få pengene allerede i morgen

Hos LånLet er det nemt, hurtigt og problemfrit at låne penge. Du signerer som tidligere nævnt blot med dit NemID, og så har du pengene på din konto dagen efter. Ansøgningsprocessen er meget simpel, og der bliver ikke stillet mange spørgsmål. Ansøgelsesprocessen besvares typisk allerede på et par minutter, og det tager højest op til 15 minutter.

Hvilke krav skal man leve op til for at låne?

Det er ganske nemt at blive erklæret gyldig af LånLet. Der er nogle simple krav som man skal leve op til for at kunne låne hos LånLet.

  • Du skal være minimum 18 år gammel.
  • Du skal bo i Danmark.
  • Du skal have en fast indtægtskilde. LånLet kreditvurderer nemlig dig b.la. på baggrund af dette.
  • Du må ikke være registreret i RKI-registeret.

Hvis du lever op til følgende krav, og er god til at tilbagebetale dine kreditorer i god tid, så er der en stor chance for at din låneansøgning bliver godkendt. Hvis ikke den bliver godkendt kan du også prøve at ansøge om et lån et andet sted. Der er mange låneudbydere derude. Husk på at låneansøgningen er uforpligtende. Det er først når du underskriver det endelige lånetilbud med dit NemID, at lånet er aktivt.

Kort info om LånLet

Lånlet er ejet af en danskejet onlinebank som har deres hovedkontorer i København. LånLet er under Basisbank, og formidler lån for dem. Derfor kan du være sikker på at der er styr på sagerne når det er en stor bank som Basisbank, som sørger for sikkerheden når du låner penge. Virksomheden har nemlig over 20 års erfaring med pengeudlån. Ikke nok med at LånLet går gennem Basisbank, så administrerer Basisbank også over andre kendte låneudbydere som f.eks. Selene Finans, Robotlån, Hotlån, Extracash, Alfalån, Nupp og Nordisk Lån. Det er altså ikke en lille og ligegyldig virksomhed du låner hos når du låner gennem LånLet. Denne sikkerhed er mange kunder glade for.