Modus Finans – Lån op til 50.000 kroner

Sidst opdateret:

modus finansHvis du står og mangler penge og har overvejet et hurtigt lån, så er der gode nyheder. Med Modus Finans kan du låne fra 10.000 op til 50.000 kroner, og med mulighed for at få et par afdragsfrie måneder om året. Her skal du ikke stille din ejendom som sikkerhed, ansøgelsesprocessen er hurtig og sker uden ubehagelige spørgsmål. Hvis du bliver godkendt og underskriver lånetilbuddet vil låne blive udbetalt allerede samme dag.

Modus Finans brander sig på at du “får større råderum og luft til at gøre, hvad du vil“, som i nogle tilfælde ville kunne opnås via. et lån. Men husk at et lån også kan gøre din økonomiske situation endnu sværere. Så lån med omtanke.

Krav for at låne

Som hos alle andre låneudbydere er der nogle krav du skal leve op til når du låner hos Modus Finans. Det er forholdsvis simple krav som de fleste per automatik lever op til, men vi anbefaler stadigvæk kraftigt at du tjekker listen igennem inden du bruger tid på at søge et lån, da du per automatik vil blive benægtet et lån hvis du ikke lever op til følgende krav:

  • Du skal være minimum 20 år.
  • Du må ikke være registreret i RKI eller Debitor Registret som dårlig betaler.
  • Du skal have dansk bopælsadresse og CPR-nummer.

Der kan være flere krav som Modus Finans lån kræver af dig, som du kan læse yderligere om på deres hjemmeside. Det er også vigtigt at vide, at Modus Finans vil kreditvurdere dig som en del af ansøgelsesprocessen. Men så længe du sørger for at leve op til ovenstående krav, og du har et godt greb om din økonomi, så bør det ikke være et problem at blive erklæret gyldig.

Mulighed for afdragsfrie måneder

Når du søger lån hos Modus Finans kan du selv vælge 2 afdragsfrie måneder om året. Efter du har valgt månederne vil de være de samme hvert år mens lånet er aktivt. Dvs. at hvis du vælger januar og februar, vil januar og februar altså være afdragsfrie hvert år. Det kan hjælpe dig ved at give din økonomi et pusterum i løbet af de to pusterum. Mange vælger at bruge de to måneder på december og juli, så der er råd til gaverne om julen, og der er råd til sommerferien. Muligheden for afdragsfrie måneder er ikke noget alle låneudbydere tilbyder, og dermed noget som gør Modus Finans ekstra interessant.

Kort om Modus Finans Lån

Modus Finans er et kendt ansigt i lånbranchen. De har været på markedet siden midten af 2016, og siden de startede har de formået at et forbløffende højt antal kunder. De skiller sig ud fra mængden ved at tilbyde to afdragsfrie måneder når man låner gennem dem. Dette gør at økonomien kan få et pusterum i løbet af de hårdeste måneder, hvilket er noget mange kunder sætter pris på.

Dog er det værd at nævne at det ikke er alle kunder som er lige tilfredse med Modus Finans. F.eks. hvis du tjekker Trustpilot har Modus Finans en ringe stjernerangering eftersom de har 3,5/10 stjerner. Det er ikke godt sammenlignet med Vivus’ 9,3/10 stjerner.

Grunden til at nogen er utilfredse, er at Modus Finans har en tendens til at være meget aggressive i deres markedsføring. Det sker bl.a. vi telefon og mail. Hvis du ønsker at se på en anden låneudbyder, som har en meget højere Trustpilot score, så kan vi anbefale Gokredit og Føniks Privatlån.