Nordisk Lån – Lån fra 10.000 til 50.000 kroner

Sidst opdateret:

Nordisk LånNordisk Lån er en af Danmarks nyeste udbydere af attraktive lån som du kan ansøge online. Bag virksomheden står Basisbank, som har flere årtiers erfaring med udbud af lån til private. De sørger for håndteringen af pengene for Nordisk Lån, og Basisbank gør bl.a. også det samme for Robotlån, Selene Finans, Kvikfinans, Anna Finans, Alfalån, Hotlån og mange flere. Samarbejdet mellem Nordisklån.dk, og Basisbank resulterer i en unik låneoplevelse hvor du hurtigt og nemt kan have ekstra penge på din bankkonto i løbet af meget kort tid.

Samarbejdet mellem Basisbank og Nordisk Lån betyder også at du kan føle dig tryg når du låner gennem Nordisk Lån du kan vide dig sikker på at pengeoverførslen osv. bliver håndteret af en professionel force, som har udbudt lån til tusindvis af kunder i løbet af flere årtier.

Grunde til at vælge Nordisk Lån

Der er bunkevis af låneudbydere derude, og for den almene forbruger kan det være utrolig svært at navigere rundt i det. Derfor lancerede vi Lånweb. Nedenfor kan du se nogle af de fordele du får ved at låne Nordisk Lån frem for en anden låneudbyder.

Du kan ansøge som 18 årig

De fleste låneudbydere kræver at du er 20 år, men ikke Nordisk Lån.

Hurtig ansøgningsproces og svartid

Deres ansøgningsproces er lynhurtig og overskuelig, og efter du har indsendt din låneansøgning vil du få svar inden for 2 minutter.

Du skal ikke stille sikkerhed for lånet

Som hos mange andre låneudbydere skal du ikke stille sikkerhed for lånet i form af privat ejendom eller lign.

Krav for at blive låntager hos Nordisk Lån

Som hos alle andre låneudbydere er der nogle krav som de stiller. Nogle af kravene er påkrævet, f.eks. at du skal være 18 år, mens at andre er stillet for at sørge for at både du og låneudbyderen kan udbyde et kvalitetslån, der også vil blive tilbagebetalt. Kravene er som følger:

  • Du må ikke være registreret i RKI eller Debitor Registret som værende dårlig betaler.
  • Du skal have dansk bopæl samt dansk CPR-nummer.
  • Du skal være minimum 18 år gammel.

Det kan ske at der er kommet flere krav siden denne artikel blev skrevet. Derfor bør du tjekke deres hjemmeside for at se de nyeste krav. Bemærk også at du ikke skal stille sikkerhed for lånet, og at du kan forvalte pengene som du ønsker uden at der bliver stillet spørgsmål til hvad de bruges på.

Husk på at udover ovenstående krav vil der også blive foretaget en kreditvurdering af dig. Jo bedre greb du har om din økonomi og dine budgetter, desto bedre chancer har du for at få en god kreditvurdering, og dermed en bedre rente på dit lån ind gennemsnittet. Hvis du får en dårlig kreditvurdering vil renten nemlig blive højere end gennemsnittets. Den endelig rente på lånet vil fremgå af lånetilbuddet.

Nordisk Låns kontaktinformationer

Hvis du skulle være interesseret i at komme i kontakt med Nordisk lån har vi valgt at have denne sektion, hvor du kan se åbningstider og adresseinformationer.

Åbningstider
Hverdage: 9 – 16
Lørdag:    9 – 12
Søndag: Lukket

Kontaktinformationer

[email protected]

Finansieringen udbydes
i samarbejde med Basisbank A/S