PrimaLån – Lån fra 15.000 til 50.000 kroner

Sidst opdateret:

PrimaLånPrimaLån er en ny udbyder på det danske lånemarked for private. De er etableret i 2017, så hvis du ønsker at tage et lån i størrelsesordenen 15.000 til 50.000 kroner, så bør du overveje PrimaLån.

Selvom PrimaLån er en ny låneudbyder kan du føle dig i trygge hænder. PrimaLån har nemlig indgået en aftale med BasisBank, som er en af de største online banker i Danmark. De er velansete, og formidler lån for rigtig mange andre låneudbydere såsom Robotlån, Selene Finans og mange andre. Dette giver dig en tryghed, da du ved at det er en erfaren spiller som står bag når du tager et lån fra Prima Lån.

Prima Lån forsøger også at overtage mange kunder på lånemarkedet ved at brande sig på at være en låneudbyder med en lav rente, en god månedlig ydelse, og det faktum at de er nemme at ansøge hos.

Krav for at låne fra PrimaLån

Der er et par krav som du skal leve op til før du kan låne gennem PrimaLån. Kravene er som følger:

  • Du skal have en minimumsindtægt årligt på 150.000 kroner før skat.
  • Du skal være minimum 21 år gammel.
  • Du må ikke være registreret som dårlig betaler i RKI eller Debitor Registret.

Siden denne artikel blev publiceret er det muligt at PrimaLåns krav har ændret sig. Derfor anbefaler vi at du tjekker deres hjemmeside for de nyeste krav før du ansøger om et lån. Det ville jo være træls at ansøge om et lån for at blive afvist med det samme pga. man ikke lever op til de basale krav.

Udover at skulle leve op til de basale krav, vil PrimaLån også foretage en kreditvurdering af dig. Dette gør de for at determinere hvor stor chance der er for at du faktisk kan betale din gæld. Ligesom dig har de heller ikke interesse i at du ikke kan tilbagebetale din gæld som låntager.

Om PrimaLån

PrimaLån er et nyt lån, som blev startet i 2017 af den erfarne låneformidler: Better Rates A/S. Better Rates har mange års erfaring inden for formidling af lån i den finansielle sektor.

Hvis du ansøger hos PrimaLån vil du få svar med det samme og pengene vil være på din bankkonto samme dag eller dagen efter. PrimaLån samarbejder også med BasisBank, som er en af de mest velkendte online banker. Det er BasisBank som sørger for at udstede lånet og låne dig pengene. BasisBank har også indgået samarbejde med mange andre låneudbydere såsom Robotlån, Selene Finans, Hotlån, Extracash, Kvikfinans og mange andre. Dette betyder at de har stor erfaring inden for formidling af lån, og du kan altså føle dig 100% tryg når du låner gennem PrimaLån da er i trygge hænder.

PrimaLån ligger meget vægt på at kunden er i fokus, og at kunden får en så sikker og god oplevelse som muligt når de ansøger. Derfor er de under konstant udvikling for at gøre det at tage et forbrugslån endnu nemmere, og derfor opdateres deres hjemmesider og systemer også ofte.