Robotlån – Lån op til 75.000 kroner

Sidst opdateret:

robotlånHvis du søger et nemt, og hurtigt lån på 3.000 – 75.000 kroner, så er Robotlån nok en låneudbyder for dig. Som det fremgår af navnet “Robotlån”, går udbyderen meget op i at alting skal være automatiseret, så du kan få et lån nemmest og hurtigst muligt.

Hos Robotlån kan du som sagt låne helt ned til 3.000 kroner og op til 75.000 kroner. Hvis du låner under 20.000 kr. skal du ikke vise dokumentation.

Robotlån er meget fleksible når det gælder løbetid. Her bestemmer du selv løbetiden i et interval fra 12 måneder og op til 72 måneder. Mange låneudbydere tilbyder dette, men med Robotlån kan du bestemme et specifikt antal måneder, hvorimod hos mange andre lånudbydere har du typisk kun 3-5 valgmuligheder.

Udbyderen har også mange år på bagen. Virksomheden blev etableret i 2012, og har formidlet lån til private forbrugere lige siden. Robotlån sørger ikke selv for pengehåndteringen, de har nemlig den kendte virksomhed: Basisbank bag sig, som også sørger for lån gennem mange andre låneudbydere. Dette gør at du kan føle dig sikker når du benytter Robotlån eftersom du med sikkerhed ved at en stor og velrespekteret bank står bag pengehåndteringen.

Grunde til at vælge Robotlån

Robotlån skiller sig ud fra de andre låneudbydere ved at tilbyde en række fordele, som gør dem forholdsvist unikke. De er som følger:

  • Alt er digitaliseret, ingen grund til at sende brev og dokumentation frem og tilbage. Dette er muliggjort via. NemID.
  • Du får lynhurtigt svar på din låneansøgning. Det hele er automatiseret, og du får dit svar inden for 1-2 min.
  • Pengene udbetaltes samme dag, men kan i somme tilfælde havne på din bankkonto dagen efter.
  • Låneprocessen er super simpel og overskuelig. Gør brugeroplevelsen dejlig, behagelig.
  • Du skal ikke stille økonomisk sikkerhed for lånet.
  • Du kan forvalte pengene som du ønsker uden at der bliver stillet spørgsmål.

Som det ses ovenfor er Robotlån en låneudbyder med et par fede fordele. Det, som de skiller sig mest ud med, er at de tilbyder lån til folk helt ned til 18 år. De fleste andre låneudbydere i dag vil nemlig kun låne til forbrugere over 20-25 år.

Krav for at låne hos Robotlån

Der er en række krav som du skal leve op til før du kan få lov til at være låntager hos Robotlån. Alt foregår som sagt stort set automatisk, så hvis du ikke lever op til følgende krav vil du blive afvist af systemet med det samme når du ansøger. Kravene for at blive låntager er som følger:

  • Du skal være minimum 18 år.
  • Du skal have en indtægt på over 150.000 kroner om året.
  • Du må ikke være registreret som dårlig betaler i RKI eller Debitor Registret.

De fleste bør være i stand til at leve op til følgende krav.

Hvad betyder ÅOP?

ÅOP står for årlige omkostninger i procent, og det er et udtryk for alle omkostninger forbundet med lånet. Derfor er det en rigtig god parameter at kigge på når du sammenligner lån, da den kan fortælle noget om hvilke lån som er de bedste for dig.