Spargo Finans – Lån op til 150.000 kr. med lav rente

Sidst opdateret:

Spargo Finans logoSpargo Finans er i skrivende stund den nyeste låneudbyder på markedet, og bliver udbudt af L`easy koncernen, som er erfaren på lånemarkedet. Dette lån skiller sig ud ved at:

  • Man kan låne op til 150.000 kroner.
  • Der er ingen skjulte gebyrer.
  • Renten på lånet er lav.
  • Man kan tilbagebetale lånet før aftalt tid.
  • Det er super hurtig og nemt at optage.

Lånet blev etableret af L`easy, som også står bag lånesuccessen: D|E|R Privat Finans og selvfølgelig også Leasy.dk, som udlejer langvarige forbrugsgoder. De har med andre ord mange års erfaring inden for lånebranchen, og du kan derfor føle dig i trygge hænder, selvom Spargo Finans er en ny virksomhed.

Krav for at låne fra Spargo Finans

Der er nogle krav, som du skal leve op til, før du kan låne hos Spargo Finans. Kravene er forholdsvis standard, og er som følger:

  • Du skal være minimum 20 år gammel.
  • Du må ikke være registreret som dårlig betaler i RKI eller Debitor Registret.

Siden publiceringen af denne artikel kan kravene have ændret sig. Vi anbefaler derfor at du læser kravene på deres hjemmeside, som du kan finde her. Det ville jo være træls ikke at få læst op på reglerne, bruge tid på at ansøge, og så blive afvist.

Udover disse basale krav, vil Spargo Finans også lave en kreditvurdering af dig. Dette er efterhånden normalt blandt låneudbydere, og er en procedure, som bliver udført for at determinere, hvorvidt du kan tilbagebetale lånet i tide. Ligesom dig selv, har de ikke interesse i, at du ikke tilbagebetaler din gæld.

Kort Om Spargo Finans

Spargo Finans er som tidligere nævnt et nyt lån til danskerne, som bliver udbudt af den populære låneudbyder: L`easy. De har mange årtiers erfaring med at udbyde lån, så du behøver ikke være bange, når du tager et lån hos dem. Der er med andre ord styr på sagerne. Virksomheden er også kendt for at have god og hurtig kundesupport, som kan hjælpe dig med de spørgsmål, som du må have.

Ansøger du hos Spargo Finans vil pengene være på din konto på samme bankdag eller næste. Dette gør lånet attraktivt for dem, som ønsker et lån i den høje størrelsesorden, som har en hurtig udbetalingstid.

Spargo Finans ligger vægt på at kunden er i fokus, og får en så god og sikker oplevelse som muligt under ansøgelsesprocessen. De vil være førende på det danske lånemarked, og derfor opdaterer de også ofte deres systemer og hjemmeside. Låneprocessen hos dem skal altså være så simpel og hurtig som muligt, og renten skal også være i den lave ende.