SPARXPRES – Lån fra 5.000 til 50.000 kr.

Sidst opdateret:

SPARXPRES lånHvis du har brug for et lån på mellem 5.000-50.000 kroner, så kan SPARXPRES lån være noget for dig.

Det centrale ved SPARXPRES lån er, at de har udbudt lån til privatkunder siden 1991. SPARXPRES er også ejet af Spar Nord, som er en af Danmarks største banker. De har rigtig meget erfaring med lån til private, og har derfor også styr på sikkerheden når det gælder dine følsomme, private data. De håndterer dem under en professionel konstruktion som består af avanceret kryptering, som gør, at der ikke er andre som kan følge med i dine sager.

Derfor kan du føle dig 100% sikker på at hele processen foregår i trygge rammer, og at der er styr på sagerne.

Din låneansøgning vil blive behandlet inden for 24 timer, og hvis du godkender lånetilbuddet vil du have pengene udbetalt på din konto samme dag eller dagen efter.

Særlige fordele

SPARXPRES ligger stor vægt på at hele processen fra ansøgning til lån foregår professionelt fra start til slut. Derfor tilbyder de bl.a. en forsikring som de kalder “ØkonomiSikring”, som du kan tilføje til dit lån. Det vil sige at hvis du bliver arbejdsløs, bliver syg eller ikke kan arbejde mere, så træder ØkonomiSikring ind og sørger for at betale din månedlige indbetaling på dit lån i helt op til 12 måneder. Det kan være en rar sikkerhed, som giver dig et pusterum hvis noget uventet pludselig skulle ske, som gør det svært for dig at afdrage på dit lån.

Krav for at låne hos SPARXPRES

Hvis man ønsker at ansøge om et lån fra SPARXPRES er der først nogle få krav, som man skal leve op til før at man kan blive godkendt til et lån. Kravene er de typiske krav som de fleste låneudbydere har. Vi anbefaler at du tjekker listen med krav inden du ansøger om et lån da du på den måde kan forhindre at du bruger spildt tid på at tage et lån som du alligevel ikke var gyldig til i første omgang før kreditvurderingen. Her er de simple krav:

  • Man skal være minimum 18 år.
  • Man skal minimum have en årlig indkomst på 125.000 kroner.
  • Man skal være dansk statsborger med dansk bopæl.
  • Man skal have et gyldigt, dansk telefonnummer, en dansk email, og et NemID.
  • Man må ikke stå i RKI eller Debitor Registeret som dårlig betaler.

Udover disse krav foregår der en kreditvurdering, som går mere i dybden med din økonomi og ud fra en række faktorer vurderer om du skal have lov til at låne penge.

Kort om virksomheden

SPARXPRES er en låneudbyder, som har mange år på bagen. SPARXPRES blev etableret i 1991, og har udbudt privatlån til danskere lige siden.

SPARXPRES er ejet af en af Danmarks største banker: Spar Nord Bank, som har mange års erfaring med at udbyde lån til private. Derfor kan du være sikker på at du er i sikre hænder når du låner gennem SPARXPRES lån. SPARXPRES er nemlig kendt for deres professionelle behandling af din personlige ansøgning.