Turbolån – Lån op til 10.000 Kroner!

Sidst opdateret:

TurbolånDu kan låne fra 100 – 10.000 kroner hos TurboLån. Som det fremgår af deres navn har TurboLån fokus på en ting, og det er at det er nemt at ansøge om lånet, og at man har det på sin konto lynhurtigt. Det er det som de kalder Turbo, og det er hele konceptet.

Så hvis du står og mangler penge, og har overvejet et hurtigt lån, så kan TurboLån.dk være en potentielt god mulighed for dig. De er fleksible og tilbyder at låne fra 100 kroner op til 10.000 kroner. Så om du står og mangler noget til under tusinde kroner eller om du står og skal betale mekanikeren, så kan TurboLån hjælpe dig på vej.

Selve ansøgningsprocessen er en af de hurtigste på lånemarkedet, og udbetalingstiden er også lynhurtig, så hvis du søger et lån som hurtigt er at finde på din bankkonto, bør du overveje TurboLån, eftersom det er deres kernekompetence at levere lån med turbofart.

Krav for at låne hos TurboLån.dk

At låne penge hos TurboLån er en nem og hurtig sag, og derfor er der heller ikke mange krav som man skal leve op til. Der er dog følgende krav, som man skal leve op til. Hvis man ikke lever op til kravene og ansøger om et lån vil man automatisk blive afvist lånet. Derfor anbefaler vi kraftigt at du læser denne liste grundigt igennem og sørger for at du lever op til alle kravene før du bruger tid på at ansøge om et lån.

For at låne hos TurboLån skal du:

  • Være minimum 20 år.
  • Ikke stå i RKI / Experian eller Debitor Registret som værende en dårlig betaler.
  • Være bosat i Danmark og være dansk statsborger.
  • Ikke have navne- eller adressebeskyttelse.
  • Have NemID så du kan godkende lånetilbuddet, og bekræfte at du er den som du udgiver dig for at være.
  • Har en Email adresse og et dansk telefonnummer.
  • Have en dansk bankkonto som pengene kan udbetales til.

Hvis du lever op til følgende har du en høj chance for at få lov til at låne penge hos TurboLån. Husk dog at TurboLån foretager en kreditvurdering under processen.

Mulighed for lang løbetid

Et lån løber som standard i 30 dage hos TurboLån, men hvis du har brug for et lån med længere løbetid, så kan det sagtens lade sig gøre at forlænge lånet. Du kan forlænge det 30 dage af gangen, og kan blive ved med det helt op til en total løbetid på 4 måneder. Bemærk dog at tilføjelsen af ekstra løbetid på lånet resulterer i ekstra renter, som du skal betale oveni de allerede eksisterende renter på lånet. Bare husk på at så længe du betaler de påløbne renter kan du udskyde tilbagebetalingen af lånet.

Du kan også altid indfri lånet uden at skulle betale yderligere omkostninger hvis du ønsker det. På denne måde kan du selv bestemme hvor længe du ønsker lånet.

Vi anbefaler som sagt altid, at du søger lån hos flere låneudbydere ad gangen, så du kan sammenligne dine lånetilbud, og vælge det bedste. Modus Finans og Robotlån er to andre låneudbydere, som vi varmt kan anbefale.