Zaplo – Lån fra 5.000 til 20.000 kr.

Sidst opdateret:

zaplo lån

Hvis du står og skal bruge et mellemstort lån med en mellemlang løbetid, så kan Zaplo være en god løsning for dig. De har gjort låneprocessen let og problemfri. Der er ikke mange krav for at ansøge, og de reklamerer med at de kan godkende dig på blot 10 sekunder. Det vil sige at du hurtigt kan få pengene udbetalt, og i bedste tilfælde kan have pengene på kontoen samme dag.

Hos Zaplo kan du låne alt lige fra 5.000 til 20.000 kroner, og hvis du har en stram måned, har du også mulighed for at sætte dine afdrag på pause. Du kan også altid anmode om at forhøje lånet. Det kræver blot en ansøgning, som du hurtigt vil få svar på.

Krav for at låne hos Zaplo

Der er nogle basale krav som du skal leve op til for at kunne låne fra Zaplo. Zaplo er en af de låneudbydere som er nemme at blive erklæret egnet af, så derfor bør det være ret simpelt, men her er kravene altså:

  • Du skal være minimum 20 år gammel.
  • Du skal have et CPR-nummer og dansk bopæl.
  • Du skal have NemID.
  • Du må ikke stå som dårlig betaler i RKI eller Debitor Registret.
  • Du skal have en aktiv Email, dansk telefonnummer og dansk bankkonto.

Udover dette vil Zaplo lån også kreditvurdere dig. Deres kreditvurdering er baseret på mange forskellige faktorer, men så længe du lever op til ovenstående krav bør du være på rette vej. For at førge dine chancer for at bestå kreditvurderingen er det en god ide at have et godt greb om din økonomi, og have lønsedler osv. som du kan fremvise.

Fordele ved Zaplo Lån

Zaplo skiller sig ud ved at tilbyde nogle fede fordele som man kan drage fordel af som låner. Her er blot nogle af dem:

Du har mulighed for at sætte afdrag på pause

Du kan til enhver tid sætte afdragene på pause, og så er den renten den eneste omkostning på lånet. Du kan gøre følgende når som helst uden at Zaplo blander sig i hvorfor du vælger at gøre dette. Det kan f.eks. være aktuelt for dig at sætte afdragene på pause hvis du skal bruge mange penge i løbet af en måned. F.eks. om julen hvis der skal købes gaver, eller om sommeren hvis pengene skal bruges på ferie og afslapning. Det er din helt egen sag, og Zaplo blander sig altså ikke i hvorfor du handler som du gør.

Du har mulighed for at forhøje lånet

Du kan altid ansøge om at forhøje lånet. Det kræver blot en ansøgning, som du stort set får svar på med det samme. Det tager maksimum et par minutter.

Du kan foretage ekstra betalinger på lånet

Zaplo har yder den tjeneste at du kan foretage ekstra betalinger på lånet når du har lyst. På den måde har du mulighed for at indfri lånet når det passer dig. På den måde kan du spare mange penge på lånet.

Kort om virksomheden

Zaplo er en populær udbyder af lån, som har været på markedet siden slutningen af 2012. De er udbydere af forbrugslån med en kort bindingsperiode. Deres fokus er på fleksibilitet, gennemsigtighed og en god låneoplevelse gennem hele låneforløbet.

De tilbyder muligheden for at man gratis kan foretage ekstra betalinger på sit lån og dermed slipper for nogen af renterne som du ellers skulle have betalt. Dette er en behagelig ting når man låner, og som kan hjælpe lidt på budgettet hvis det bliver stramt.

Det er den populære lånegigant 4finance som står bag og driver Zaplo lån. Giganten står bag en masse andre virksomheder som f.eks. Vivus.dk, som er en af de mest populære låneudbydere på markedet. Derfor kan du føle dig sikker når du tager et lån gennem Zaplo, da med sikkerhed ved at det er en stor gigant med mange års erfaring, som står bag.