Hurtig Lån – Find nemt og hurtigt det billigste

Sidst opdateret:

TEST

Juster beløb

Juster alder

Et hurtig lån kan give dig muligheder som du ellers ikke havde

Der findes mange situationer, hvor det kan komme til at knibe gevaldigt med pengene. Det kan for eksempel være, fordi du skal købe noget eller betale en regning ret akut. Med et hurtig lån får du pludselig mulighed for at betale det nemt og hurtigt. Det giver altså mulighed for nogle flere penge og noget mere ro i maven. Som det ligger i ordet er det altså et hurtigt lån.

Det er ikke til at sige, hvad du har brug for at købe nu og her. Det er så forskelligt fra person til person og ens situation. Det kan være noget praktisk til hjemmet, som du finder til en spotpris eller på ophørsudsalg. Er der noget, som er gået i stykket eller blevet ødelagt, så kan det også være du akut står og skal erstatte dette.

Det er ganske lige til

lynhurtigt

Det er stadigvæk muligt at låne penge lynhurtigt i dag

Du finder i dag mange låneudbydere, der har specialiseret sig i at tilbyde gode hurtiglån, også kaldet kviklån – fx i form af et forbrugslån. Du vil derfor kunne vælge iblandt mange forskellige låneudbydere, når du pludselig står og har bruge for at låne penge nu.

Navnet siger næsten det hele for et hurtig lån. Det går selvfølgelig meget let og hurtigt med at få det. Ja, det hele ved det går hurtigt. Det går hurtigt at søge om det. Ligeledes får du normalvis meget hurtigt et svar på, om de vil tilbyde dig lånet. Der er bare hurtighed over hele linjen. Det er noget af det, som låneudbyderne lægger meget vægt på. Ja, de har nærmest en intern konkurrence om, hvor hurtige de kan være.

Som med alle andre lån skal du søge om at få et hurtig lån. Det gør du typisk via computeren eller via din telefon. Det er nemt at finde den mulighed, der passer til dig. Du skal selvfølgelig altid give oplysninger om hvor meget du vil låne. Ofte vil der med et hurtig lån være tale om et mindre beløb. Det vil som oftest, men ikke nødvendigvis, være et beløb mellem 5000 og 10.000 kroner – alt afhængig af hvad udbyderen tilbyder.

Hvilket hurtiglån vil være det rigtige for dig?

Det er kun dig, som ved hvad du helt præcis har brug for af lån. Uanset hvad, så er der forskellige generelle ting, som altid er en fordel for dig at tænke grundigt over. Herindunder hører sig overvejelser såsom: hvor stort eller lille skal din låne være for at dække de pågældende omkostninger, som du står overfor? Hvilket lån tilbyder de bedste renter og ÅOP? Hvor lang en løbetid ønsker du og hvad er mest fordelagtigt for dig?

Hvis du vil have et forspring og slippe for at skulle lave for meget research selv, er det en fordel for dig, at du kigger på de hjemmesider, der samler oplysningerne om de forskellige lån. Der finder du alle de fakta og informationer, du har brug for at finde og tage det bedste lån. Dette er en meget hurtigere måde at komme i gang med at se på mulighederne for forskellige lån, og begynde at ansøge det lån der passer dig bedst.

Disse ting skal du holde øje med når du tager et lån

Alfa og omega for at få et lån, er at låneudbyderen godkender din låneansøgning. Forskellige låneudbydere stiller forskellige krav til dig. Det er derfor vigtigt at se på de krav, som din låneudbyder stiller. Nogle låneudbydere har eksempelvis krav om en bestemt alder. Nogle gange er det 18 år, nogle gange er det ældre. Somme tider er kravet fra låneudbyderen også, at man er fastansat i en virksomhed. Måske er det endda et ufravigeligt krav. Måske må du ikke låne pengene, hvis du er registreret i registeret for dårlige betalere. Det, der også hedder RKI.

Når du har rede på det, vil du også vide, hvilke lån du må tage, og hvilke lån du ikke må tage. For det giver jo ingen mening for dig at ansøge om et lån, hvor du er for ung til at tage det. Så ved du jo, at du ikke må få det. Så kan du lige så godt satse på et andet lån.

Sådan finder du et hurtig lån online med lav rente

Det er klart, at billige lån er de mest attraktive, uanset hvem der skal låne pengene. Men det er ikke altid lige nemt at finde ud af, hvad der egentlig er et billigt lån, og hvad der ikke er. Kigger du bare på renten, kan du ende med at blive slemt skuffen. Renten er nemlig ikke det eneste, som bliver en udgift i forbindelse med lånet. Mange låneudbydere lægger også et eller flere gebyrer oveni. Det kan gøre, at det bliver dyrere end forventet, hvis du kun har set på renten. I stedet for at se på renten skal du se på det, der bliver kaldt ÅOP.

ÅOP er en anden måde at sige årlige omkostninger i procent på. Som du nok kan se, er det et ord, der er dannet af forbogstaverne på de tre ord. Det er en betegnelse, der dækker over både renter og gebyrer. Dette giver dig derfor et meget mere overskueligt og retvisende billeder af, hvad dit lån vil komme til at koste dig. ÅOP’en skal være lav, hvis du skal have et billigt lån.

Der er ingen, der kan forhindre dig i at søge om flere hurtig lån på en gang. Når du søger om flere lån, kan du udvælge et af dem, som du vil tage imod. Selvom du har søgt om lånet og har fået lov at låneudbyderen til at få pengene, betyder det ikke, at du er tvunget til at tage imod pengene og begynde at betale dem af. Det er bare et tilbud til dig, som du så kan vælge at tage imod eller ej.

Hvordan forholder det sig med hurtiglån og RKI?

Når du optager et hurtig lån, så skal du være OBS på, at din kreditor kan skrive dig op i RKI, hvis du ikke betaler dine regninger i tide. Det står for Ribers Kredit Information og er egentlig tænkt som en oplysning til låneudbydere, banker og lignende. Når du vil have et lån eller vil købe noget på afbetaling, går de derind og tjekker, om du er registreret der. Hvis du er det, er der mange af dem, der siger nej til at låne dig penge.

Og hvad skal du så gøre, hvis du nu virkelig har brug for pengene? Penge hænger jo ikke på træerne, og somme tider føler man, at man har brug for flere timer i døgnet for at kunne tjene de penge man har brug for. Lad dig dog ikke fortvivle. For selvom du har været uheldig og er registreret i RKI, så er ønsket om et lån ikke fortabt. Du vil stadig kunne finde flere forskellige låneudbydere derude, som giver folk i RKI mulighed for at optage lån. Der vil dog være en ulempe, som lyder på et dyrere lån end normalt, da låneudbyderen jo reelt vil løbe en større risiko ved at låne ud til dig.

Fordele ved hurtig lån frem for at købe ting på afbetaling

Der er mange forretninger, der gerne vil give dig muligheden for, at du kan købe ting, selvom du ikke kan betale alle pengene med det samme. Der betaler du et beløb hver måned, indtil du ikke skylder flere penge. Det kaldes at købe noget på afbetaling. Hvis du vil købe noget, som du ikke har råd til, spørger du måske dig selv, om du ikke lige så godt kan købe det på afbetaling i stedet for at tage et hurtig lån.

Det er da også en helt rigtig overvejelse, som du gør dig, for du skal selvfølgelig altid finde frem til det, der er det billigste for dig. Et af fortrinene ved et hurtig lån kan dog være, at du ikke behøver at se ekspedienten i øjnene, når du tager lånet. Der er nogle, der synes, at det er pinligt, at de ikke kan betale kontant, og for dem er det altså en god mulighed.

Et andet fortrin er, at du kan indfri dit hurtig lån, hvis du pludselig får flere penge mellem hænderne. Det kan være, hvis du får en bonus fra dit arbejde eller lignende. På den måde sparer du nogle penge, fordi du ikke længere behøver at betale renter for lånet.

Du må selv bestemme over dit lån

Nogle gange kan folk ikke helt finde ud af, hvad de egentlig må bruge deres hurtig lån til. Må de virkelig bare helt selv bestemme det? Og ja, det må du faktisk. Hvis du tager et boliglån eller et billån, er dine penge jo øremærket til den specielle ting. Men sådan er det ikke med et hurtig lån, der kører du showet helt selv og kan bruge det, på hvad du vil. Det er også derfor, at hurtig lån er så populære. Det er altid rarest, at man er herre over ens egne penge og ikke skal bekymre sig om, hvad man bruger dem på.

Det giver derfor også en stor frihed at tage et hurtig lån. Du er selv herre over dine penge. Hvis du gerne vil købe nye møbler til dit hjem eller vil købe en opvaskemaskine, så opvasken kan blive klaret i en fart, står det dig helt frit for. Der er ingen rammer for det. Det vigtigste for låneudbyderen er jo reelt blot, at du kan betale pengene tilbage, som selvfølgelig er i deres største interesse.

Din alder kan spille en rolle

Det kan variere, hvilken alder du skal have for at kunne tage et hurtig lån. Du skal selvfølgelig altid være myndig, hvilket vil sige 18 år. Nogle vil dog gerne have, at du måske er tre år eller fem år ældre. Dette er oftest, når der er tale om et af de større lån.

Hurtig lån er typisk små lån. Altså små lån set i forhold til at låne flere hundrede tusind kroner. Det er unormalt, at du kan låne mere end 25.000 som hurtig lån, og som regel er beløbet meget lavere. Derfor kræver de fleste låneudbydere derfor bare, at du er myndig. Dermed er muligheden for at tage hurtig lån der for stort set alle voksne.

Låneudbydernes argument for at have disse krav til bestemte aldre for at kunne optage lån, er, som regel, at de finder det langt mere sandsynligt, at man er etableret med et arbejdet og dermed fast indkomst i disse aldre. Et fast arbejdet med fast indkomst giver jo selvfølgelig en større sikkerhed for dem for, at du kan betale dine penge tilbage. Hvilket jo oftest er meget rigtigt.

Så meget kan du låne

Vi har været inde på tidligere i artiklen, at det kan variere, hvor meget du kan få som lån, når du tager et hurtig lån. Det er forskelligt, hvilke grænser låneudbyderen sætter op for at låne pengene. Det er noget, som låneudbyderen i høj grad selv bestemmer. Selvom der selvfølgelig er noget lovgivning på området.

Grunden til, at du ikke kan låne så meget er, at låneudbyderne gerne vil tage sig god tid til at tjekke op på din baggrund, hvis du låner mange penge. Dette er blot deres måde at forsikre sig om, at du har muligheden for at tilbagebetale de lånte penge. Det gør dog også, at man næppe kan kalde det for et hurtig lån. De fleste hurtig lån er derfor oftest mulige, når der er tale om et mindre lånebeløb, hvor låneudbyderen ikke tager en for stor risiko ved at låne dig penge.