Vivus.dk – Lån 6.000 kr. rentefrit i 30 dage

Sidst opdateret:

vivus.dk logo

Vivus er i dag blevet en af de største spillere på låneudbydermarkedet. De tilbyder nogle af billigste, nemmeste og mest gennemsigtige kortfristede lån. Hos dem tager den ingen tid at ansøge, og du får svar på din ansøgning lynhurtigt (typisk inden for et minut). Når du underskriver den endelige låneaftale vil du allerede have pengene på din konto samme dag eller dagen efter. Låneprocessen er altså hurtigt og uden krav på dokumentation. Her er ingen krav om at du skal stille sikkerhed.

Lån 6.000 kroner rentefrit i 30 dage

Lige nu kører Vivus DK en attraktiv kampagne, som tiltrækker mange nye kunder til låneudbyderen. Hvis man er ny kunde, og altså låner hos dem for første gang, så kan man låne helt op til 6.000 kr. helt rentefrit, altså uden renter og gebyrer, i op til 30 dage. Dette er et meget attraktivt tilbud som i kombination med deres anerkendte support, gennemsigtighed og hurtighed, bidrager til at gøre Vivus.dk en af Danmarks bedste låneudbydere.

reklame for vivus.dk

Krav for at kunne låne

Vivus DK stiller krav for at du kan låne gennem dem. Heldigvis er kravene ikke urimelige, og det betyder at mange vil være gyldige til at kunne tage et Vivus lån. Kravene er som følger:

 • Du skal være minimum 20 år gammel.
 • Du skal ikke være registreret i RKI eller Debitor Registret.
 • Du skal være Dansk statsborger med dansk bopæl.
 • Du må ikke have adresse- eller navnebeskyttelse.
 • Du skal have et NemID.
 • Du skal have en aktiv og gyldig Email adresse.
 • Du skal have et dansk telefonnummer.
 • Du skal have en dansk bankkonto.

Udover ovenstående vil Vivus.dk også foretage en kreditvurdering af din ansøgning før de beslutter om du skal have lov til at låne eller ej.

Kort info om Vivus

Vivus.dk er som tidligere nævnt et kendt navn på lånemarkedet. De har været på markedet siden 2012, og har i dag mere end 100.000 danske kunder. De har i skrivende stund 38 ansatte, som arbejder med økonomi, kundeservice, jura, support og meget mere.

De tilbyder mange forskellige typer af lån f.eks. Kviklån, SMS-lån, Forbrugslån, og meget mere.

Selve Vivus DK er ejet af 4finance, som er en kendt international låneudbyder til private. De står bl.a. bag succesen Zaplo, og har afdelinger i 17 forskellige lande, og over 5 millioner kunder på verdensplan.

Klarer sig godt på TrustPilot

Vivus lån er en af de låneudbydere som falder i god jord hos de fleste danskere. Det afspejles bl.a. på Vivus’ Trustpilot side, som i skrivende stund har en rangering på 9,3/10, hvilket må siges at være en rigtig høj rangering. Især taget i betragtning at der er en tendens til at låneudbydere får rigtig mange dårlige anmeldelser på Trustpilot. Men her har Vivus styr på sagerne, og deres overskuelige, nemme og hurtige lånetilbud bliver i den grad værdsat på Trustpilot. Her nævner mange at det er den gode service og den hurtige ekspeditionstid, som resulterer i en god anmeldelse af virksomheden. Sammenligner vi f.eks. Vivus’ 9,3 rangering med en anden kendt låneudbyder som f.eks. LånLet, så har LånLet altså kun en rangering på 6,9/10 sammenlignet med Vivus’ 9,3.

Hvad man skal overveje før man tager et lån

Det er vigtigt at man skaber sig et overblik over sin økonomiske situation, og har et klart overblik over sit budget før man kaster sig ud i et lån. Lånet skal jo betales tilbage på et tidspunkt, og hvis man køber noget mindre nødvendigt såsom en ferie, kan ferien ende med at blive en del dyrere når lånet skal betales tilbage, end hvis man bare havde betalt for ferien uden at have taget et lån. Men der er nogle tilfælde hvor det kan være smart at låne penge, og i så fald kan et lån hos Vivus lån måske være noget for dig. Her er nogle gode råd til dig før du anmoder om et lån fra Vivus.dk. Det meste af det nedenstående gælder også for de fleste andre låneudbydere derude.

 • Sæt dig ind i Vivus’ betingelser og lånevilkår før du ansøger om et lån. Skab et klart overblik før du går videre.
 • Spørg dig selv om du virkelig har brug for lånet. Vi anbefaler kun at man tager et kviklån hvis det er til at betale for en absolut nødvendighed, eller noget andet.
 • Husk at nærlæs og sæt dig godt ind i alle tallene fra dit lånetilbud før du underskriver med dit NemID.
 • Tjek dit budget igen. Har du mulighed for at tilbagebetale lånet til den aftalte dato så du kan undgå ubehagelige rentegebyrer?

Den ovenstående liste er i grove træk nok, men der er flere ting som du bør overveje før du tager et lån. Det kan afhængige fra person til person hvad man bør grundigt overveje før man anmoder om et lån.

Hvis du har gjort ovenstående, og sendt din ansøgning om et lån, så bør du få svar på ansøgningen inden for et minut eller to. Omtrent 25% af alle ansøgere bliver afvist, men hvis du bliver godkendt er lånet trådt i kræft så snart du underskriver tilbuddet via. dit NemID. Herefter får du pengene på din konto på samme dag eller dagen efter.