Lånebeløb – Hvor meget kan jeg låne?

Mange vil gerne høre svare på spørgsmålet, hvor meget kan jeg låne? Før vi kan svare på dit lånebeløb, så er der en række forskellige ting, vi skal vide.

  • Vil du vide hvor meget du kan låne til bolig eller køb af hus?
  • Tænker du mere: hvad kan jeg låne uden sikkerhed?
  • Vil du bare have en god tommelfingerregel for hvor meget du kan låne?

På Lånweb beskæftiger vi os primært med de små og hurtige lån uden sikkerhed. I vores menu kan du vælge et specifikt lånebeløb og læse mere om mulighederne. Her kan du eksempelvis se mulighederne for at låne 5000 kroner eller et lån på 2000 kr.

Tjek oversigten eller læs videre i denne generelle artikel om hvor meget man kan låne. Længere ned i artiklen kommer vi også nærmere et svar på spørgsmålet – Hvad kan jeg låne til huskøb. Det vil sige lån med sikkerhed, og du kommer til at finde links til, hvor du selv kan undersøge nærmere med låneberegner.

reklame

Hvad kan jeg låne uden sikkerhed?

De låneudbydere som vi samarbejder med her på Lånweb giver mulighed for lån af vidt forskellige beløb. Tag eksempelvis det kendte lånefirma Vivus, som tilbyder hurtige lån på mellem 2000 og 12000 kr. Her kan du altså låne op til 12000 kr. uden sikkerhed.

Andre går endnu højere op. Anna Finans tilbyder lån op til 50000 kroner, hvor du kan få pengene ind på din nemkonto efter 5 minutter. Det er både nemt og hurtigt, og så er det mange penge, du kan låne hurtigt. Anna Finans har dog også samlelån, som giver dig mulighed for samle lån for op til 500000 kr. Det er altså ikke mindre end en halv million. Lånebeløb i denne størrelse kan du dog ikke få uden sikkerhed.

Dit lånebeløb skal matche dit behov

Hvilket lånebeløb der er dette rette til dig kommer an på dine personlige behov. Hvis du bare har brug for at låne 5000 kroner hurtigt, så er det ikke nødvendigt at vide om du kan låne 10000 kr. Find derfor ud af, hvor meget eller lidt du har behov for låne, før du søger et mere generelt svar på hvor meget du kan låne.

Der finde mange låntyper og firmaer med hver sine retningslinjer for hvad du kan låne hos netop dem. Find en der matcher din beløbsstørrelse, og så gå efter lav rente og lav ÅOP. Derudover kan det være en god ide at tjekke, om firmaet har gode anmeldelser på Trustpilot, før du optager dit lån.

I vores låneberegner øverst, hvor vi har en sammenligning af en række forskellige danske låneudbydere kan du starte din søgning. Flyt slideren med lånebeløb, og du vil kun få vist lånefirmaer som tilbyder lån på dit beløb eller højere. På den måde kan du nemt og hurtigt få svar på hvad du kan låne for online uden sikkerhed i Danmark i 2020.

Højere krav til dig for at hurtige lån uden sikkerhed

Som vi har nævnt det før på alle andre sider har spillereglerne for at låne penge netop ændret sig meget i Danmark efter juli 2020. Nye regler for at låne penge gør at ÅOP ikke må komme over 35%, og det er ikke lovligt at markedsføre lån med en ÅOP på over 25%. Det har selvfølgelig også konsekvenser for hvor mange penge du kan låne.

De nye regler bør komme til at gøre lånefirmaer mere selektive med, hvor mange penge de låner ud og til hvem. Hvis du har haft svært ved at låne penge tidligere og eventuelt på trods af RKI, så bliver det bestemt ikke nemmere. Firmaerne vil have sin usikkerhed med tilbagebetalingen dækket ind, så derfor bliver der nok ikke lånt penge ud til hvemsomhelst.

Ansøg hurtigt og nemt og se hvad du kan låne

Den nemmeste måde at finde ud af hvor meget du kan låne er at ansøge om lån online på det højeste lånebeløb. Du får hos de fleste svar indenfor få minutter. Hos nogle endda på minuttet. Derfor kan du også lynhurtigt se, om du kan låne penge af et vist beløb.

Når du har fået svar, så er du også klar til at få pengene, og så har de fleste firmaer i vores oversigt en meget hurtig udbetaling. Hold øje med markedet og denne side, så du nemt kan få svar på spørgsmålet: hvor meget kan jeg låne?