Lån penge i Norge som dansker

lån penge i Norge som dansker

Nogle danskere har mulighed for at låne penge i Norge, men der er en række krav, som man skal leve op til. Derfor har vi lavet denne oversigt, hvor vi giver dig et overblik over dine muligheder. Udover dette, kommer vi også med en masse råd, som kan gøre det lettere at finde det billigste og bedste lån til dine behov.

Hvis du har dansk bopælsadresse

dansk flagHar du dansk bopælsadresse, har du ikke mulighed for at optage norske lån. Men for at hjælpe dig på vej, har vi samlet en liste over vores mest anbefalede danske låneudbydere.

Husk, at det altid er gratis og uforpligtende at sende en låneansøgning.

 

TEST

Juster beløb

Juster alder

Vi anbefaler, at du som dansker tager et dansk lån. Det er der mange grunde til. Her er nogle af dem:

  • Du kan flydende dansk, og kan derfor forstå lånetilbuddet.
  • Du kender til dine forbrugerrettigheder i Danmark.
  • Danske lån følger dansk lovgivning, som du kender mere til.

Der er mange flere grunde, men den vigtigste, er at du faktisk kan forstå lånetilbuddet. Det er nemlig ikke en undskyldning, at du ikke kan forstå lånetilbuddet fordi det står på norsk.

Du har rig mulighed for at låne fra danske låneudbydere. Men der er nogle få krav:

  • Hvis du har dansk folkeregisteradresse kan du ansøge hos alle udbydere.
  • Hvis du IKKE har dansk folkeregisteradresse, er der færre udbydere, som du kan ansøge hos.

Hvis du har norsk bopælsadresse

Her er en oversigt over de norske udbydere, som rangerer højest. Klik på udbyderen for at komme til hjemmesiden. Nogle af dem har også en dansk afdeling, som du muligvis vil blive videresendt til.

Husk, at det altid er gratis og uforpligtende at sende en låneansøgning.

VurderingNorsk afdeling
5,0
#1
Nextfinance
4,8
#2
Polarlån
4,5
#3
Leasy
4,1Thorn

Da vi i Skandinavien har et stærkt sammenhold og samarbejde, har du som dansker også ofte mulighed for at optage et norsk lån. Bemærk, at mange af låneprocedurene i Danmark også nogenlunde er de samme som i Norge. Så hvis du er blevet afvist at låne fra flere danske låneudbydere, er der også stor sandsynlighed for, at du bliver afvist hos norske låneudbydere. Men det er altid værd at prøve, da det er gratis og uforpligtende at ansøge om et lån.

Mange af låneudbyderne i Danmark er også at finde i Norge.

Bemærk, at lånetilbudene ikke er de samme i Norge som i Danmark for de ovenstående låneudbydere. Så husk at tjek op på priserne og ÅOP. Det er vigtigt at du forstår hele lånetilbuddet, og det er altså ikke nogen undskyldning at du ikke forstår norsk. Dette er også den centrale grund til, at vi altid anbefaler, at du tager et dansk lån, når du låner penge i Norge som dansker.

Vores råd når du låner

Vi har nogle vigtige råd til dig når du låner penge. Disse låneråd er universelle, og er lige så brugbare på norske som danske lån.

  1. Forstå alt hvad der står i lånetilbuddet. Det er ikke nogen undskyldning, at man ikke forstår sproget.
  2. Ansøg hos mindst 3 låneudbydere ad gangen. Det er gratis og uforpligtende, og på denne måde får du flere tilbud, så du kan hurtigt vælge det bedste og billigste.
  3. Brug ÅOP til at sammenligne lån. På denne måde kan du sammenligne forskellige lånetilbud med hinanden, og dermed være i stand til at finde det bedste og billigste lån.

Vi håber på, at vores guide har hjulpet dig på vej til at låne penge i Norge som dansker. Hvis dette ikke er relevant, og du i stedet befinder dig i Sverige, har vi også en guide til at låne penge som dansker i Sverige.