Lån Penge i Norge som dansker → Sådan gør du → Få Pengene i dag!

Lån penge i Norge som dansker

Hvis du er dansker, og befinder dig i Norge, har du rige muligheder for at tage et lån. Du kan nemlig enten vælge mellem et dansk- eller norsk lån. Vi vil dog til enhver tid anbefale et dansk lån frem for et norsk lån.

Det sker for selv den bedste, at man står i en situation, hvor en akut udgift springer frem, og man ikke har penge nok til at betale for den. Det er svært at væbne sig mod en sådan udgift, og derfor kan man nemt komme i denne situation. Det kan f.eks. være at computeren bryder sammen, at der er svamp i boligen, eller at man får et uimodståeligt tilbud. Lige meget hvad der sker, skal du vide, at du har rig mulighed for at optage at låne som dansker i Norge. For at gøre låneprocessen mere nem og ligetil har vi på redaktionen undersøgt dine lånemuligheder. Udover dette, kommer vi også med en masse råd, som kan gøre det nemmere at finde det billigste og bedste lån til dine behov.

Vi anbefaler danske lån frem for norske

dansk flagVi anbefaler, at du som dansker tager et dansk lån. Det er der mange grunde til. Her er nogle af dem:

 • Du kan flydende dansk, og kan derfor forstå lånetilbuddet.
 • Du kender til dine forbrugerrettigheder i Danmark.
 • Danske lån følger dansk lovgivning, som du kender mere til.

Der er mange flere grunde, men den vigtigste, er at du faktisk kan forstå lånetilbuddet. Det er nemlig ikke en undskyldning, at du ikke kan forstå lånetilbuddet fordi det står på norsk.

Du har rig mulighed for at låne fra danske låneudbydere. Men der er nogle få krav:

 • Hvis du har dansk folkeregisteradresse kan du ansøge hos alle udbydere.
 • Hvis du IKKE har dansk folkeregisteradresse, er der færre udbydere, som du kan ansøge hos.

Her er vores foretrukne låneudbydere. Du kan gratis og uforpligtende ansøge hos dem.

Et norsk lån er også en mulighed

Vi anbefaler at du i enhver situation tager et dansk lån, men for en god ordens skyld, har vi her samlet en guide til norske lån.

Da vi i Skandinavien har et stærkt sammenhold og samarbejde, har du som dansker også ofte mulighed for at optage et norsk lån. Bemærk, at mange af låneproducerene i Danmark også nogenlunde er de samme som i Norge. Så hvis du er blevet afvist at låne fra flere danske låneudbydere, er der også stor sandsynlighed for, at du bliver afvist hos norske låneudbydere. Men det er altid værd at prøve, da det er gratis og uforpligtende at ansøge om et lån.

Mange af låneudbyderne i Danmark er også at finde i Norge. Her kan blandt andet nævnes:

 • Ferratum
 • Modus Finans
 • Bank Norwegian
 • Nordiclån
 • Santander

Bemærk, at lånetilbudene ikke er de samme i Norge som i Danmark for de ovenstående låneudbydere. Så husk at tjek op på priserne og ÅOP. Det er vigtigt at du forstår hele lånetilbuddet, og det er altså ikke nogen undskyldning at du ikke forstår norsk. Dette er også den centrale grund til, at vi altid anbefaler, at du tager et dansk lån, når du låner penge i Norge som dansker.

Vores råd når du låner

Vi har nogle vigtige råd til dig når du låner penge. Disse låneråd er universelle, og er lige så brugbare på norske som danske lån.

 1. Forstå alt hvad der står i lånetilbuddet. Det er ikke nogen undskyldning, at man ikke forstår sproget.
 2. Ansøg hos mindst 3 låneudbydere ad gangen. Det er gratis og uforpligtende, og på denne måde får du flere tilbud, så du kan hurtigt vælge det bedste og billigste.
 3. Brug ÅOP til at sammenligne lån. På denne måde kan du sammenligne forskellige lånetilbud med hinanden, og dermed være i stand til at finde det bedste og billigste lån.

Vi håber på, at vores guide har hjulpet dig på vej til at låne penge i Norge som dansker. Hvis dette ikke er relevant, og du i stedet befinder dig i Sverige, har vi også en guide til at låne penge som dansker i Sverige.

Lån penge i Norge som dansker
5/5 stjerner baseret på 4 stemme(r)