SMS Lån – Find nemt og hurtigt det billigste

Sidst opdateret:

TEST

Juster beløb

Juster alder

SMS lån er en god mulighed for at optage et nemt lån

Kender du det, at du simpelthen ikke aner dine levende råd i forhold til, hvor dine penge skal komme fra? Du har ikke pengene til det, som du mangler eller ønsker, lige nu og her. Der kan være utroligt mange forskellige til, som du føler du mangler penge til. Det er der som regel i en travl og stresset hverdag. Det kan være mobilen, computeren eller noget helt tredje, der er stået af, og som du nu har brug for at erstatte.

SMS lån er en oplagt mulighed for dig, der har brug for ekstra penge til at få hverdagen til at hænge sammen. Du låner selvfølgelig pengene via SMS, lige som navnet antyder. Kort beskrevet foregår det således: Du sender en SMS afsted til låneudbyderen med dine oplysninger. Du skal selvfølgelig også inkludere oplysninger om, hvor mange penge du har brug for at låne.  Låneudbyderen svarer tilbage på SMS og derfra går der ikke længe før du kan stå med pengene på kontoen. Hvis du har en smartphone, behøver du faktisk ikke at slippe den. Du kan klare det hele via den.

Hvad er størrelsen på det SMS-lån, som jeg kan tage?

nemt at låne med computer

Det er ikke en utopi, at du bare kan trykke på tasterne, komponere en SMS og så sende den af sted for at få et lån. Men det er det ikke. Det er derimod en uovertruffen chance for dig for at få fat på de penge, som du står mangler. Men hvor mange penge kan du så egentlig låne?

Naturligvis kan du ikke låne flere hundrede tusinde kroner ved at sende én enkelt SMS. Et SMS-lån vil være et mindre beløb – selvfølgelig ikke for dig, men for låneudbyderen. Hvis du gerne vil have et større lån, er du nødt til at gå igennem en anden form for låneprocedure for at få det. Med et hurtigt SMS lån kan du typisk låne mellem 500 og 5000 kroner.

Du skal være fyldt 18 år

Det er et krav, at du er fyldt 18 år, når du låner penge. Det står i lovgivningen, at sådan skal det være. Det kan virke rigtig irriterende, hvis du er 17 år og snart bliver 18, men sådan er reglerne. Der er altså ingen kære mor, lige meget hvor fornuftig du kan bevise, at du er. Det gælder derfor selvfølgelig også for lån via SMS. Omvendt behøver du så heller ikke at være ældre end det. Du behøver bare at være 18 år.

For der er nemlig ved nogle større lån, at der er krav om, at du er meget ældre end det. Det kan være tre år eller fem år ældre end dine 18 år. Det kan virke fjollet, når du nu er myndig. Men mange låneudbydere står fast, når du vil have et stort lån. Heldigvis er det jo ikke et problem for dig, når du vil have et mindre SMS-lån.

Når det er et SMS lån mobillån, drejer det sig som bekendt om et mindre beløb. Lige meget hvor du får dine penge fra, om det er SU, arbejde eller noget andet, burde du derfor kunne finde de ekstra penge i budgettet til at betale det af.

Det perfekte hurtiglån

Det er i dag blevet endnu nemmere at tage et SMS lån, end det var tidligere. I dag kan du nemlig skrive under på lånet via NemID. Tidligere skulle du have låneudbyderen til at sende papirerne til dig, så skulle du skrive dem under, scanne dem ind og sende dem afsted igen. Det siger sig selv, at selvom det måske gik hurtigt med at ansøge om lånet via SMS, var der jo ikke voldsomt meget fidus i det.

Hvis din computer er kaput, er det jo smart, at du kan søge om lånet via din telefon i stedet for at skulle finde en anden. Specielt hvis du gerne vil tage lånet for at kunne købe en erstatning for computeren. Samme mulighed kan være rar, hvis du for eksempel ikke er i nærheden af din computer. Det kan være, at du er ude at shoppe og finder noget, som du bare må eje. Det er lige meget, hvad det er. Når du ikke har pengene til det, bliver det bare træls og besværligt. I dag kan du heldigvis hurtigt få dit SMS lån udbetalt. Nogle andre lånesider, siger at udbydere kan udbetale et SMS lån med det samme. Det er ikke helt rigtigt. Låneudbyderen skal nemllig først godkende din ansøgning, og herefter skal du skrive under. Men alt dette tager ikke spor lang tid i dag.

Kan være løsningen på en akut udgift

Hvis du gerne vil låne penge, kan det virke som om, at der kan være rigtig meget besvær ved at gøre det, når du søger via nettet. Hvis du vil låne et større beløb, skal du for eksempel sende lønsedler og kontoudtog med. Det kan blive en langvarig proces, før du har fundet alle de papirer frem, som låneudbyderen gerne vil se.

Der er langt fra så mange dikkedarer ved at få dig et SMS lån. Der kan du bare sende SMS’en af sted. Det skyldes selvfølgelig også, at det ikke er et lige så stort lån. Når du opvejer besværet i forhold til pengene, vil det dog ofte være at foretrække, hvis du får lidt færre penge, men så til gengæld også meget mindre besvær.

Du har ikke meget tid til at tilbagebetale lånet

Når et SMS-lån ikke er så stort, har låneudbyderen en forventning om, at du hurtigt kan finde pengene til at betale det af igen. Med et almindeligt forbrugslån kan du have lang tid. Det kan være mange måneder eller år.

Med et SMS-lån kan låneudbyderen kræve, at du skal betale pengene tilbage efter bare en måned. Hvis du ikke gør det, kommer der til at være nogle høje gebyrer på lånet – dette er meget muligt den største ulempe ved denne type lån. Du skal derfor selvfølgelig sørge for at finde pengene, så du kan få lånet ud af verden til tiden.

Når du har en måned, er det smart, at du ved, hvordan du skal betale lånet af. Altså hvordan du får fat på de penge, som du skal betale til låneudbyderen. Er det midt på måneden og kontoen er ved at være tom, så ved du jo, at du kommer til at få udbetalt penge, når der er gået fjorten dage. Det vil typisk være enten fra løn, SU eller andre indtægter. Hvis det er sådan, at det forholder sig, vil det klart være muligt for dig at betale hele lånet af. Hvis det ikke er sådan, må du ud og finde på en alternativ løsning.

Det skal du  betale for at tage et SMS lån

Det er aldrig muligt at sige, at det vil koste dig så og så meget at tage et SMS lån. For der er jo mange ting, der spiller ind i forhold til, hvad lånet vil komme til at koste. Det er jo både relevant, hvor mange penge du låner, og om det for eksempel er første gang, at du låner. Så kan du nemlig ofte regne med at kunne få et godt tilbud.

Mange låneudbydere vil gerne give dig muligheden for et godt og billigt lån, første gang du låner. De vil derfor tilbyde dig, at du kan låne pengene helt gratis. Det skal selvfølgelig ikke misforstås sådan, at du får pengene. Det skal bare forstås sådan, at du ikke betaler renter og gebyrer af dem. Låner du 2500 kroner, er det altså bare det, som du skal betale tilbage.

Har du ikke muligheden for at optage et gratis SMS lån, som vil skyldes du har lånt flere gange før, så bør du holde øje med det, som vi kalder for ÅOP – netop for at blive klar over, hvad lånet vil koste dig. ÅOP er en sammentrækning af forbogstaverne for årlige omkostninger i procent. Det er altså alle omkostninger i procent, der kan være i forhold til dit lån. Det kan være renter. Det kan være gebyrer. Det kan også være andre omkostninger, der måtte være. Det er en enkel og simpel måde at identificere, om et lån er dyrt eller billigt. Husk at SMS lån typisk altid er uden sikkerhed. Det vil sige, at du ikke skal stillle sikkerhed som f.eks. ejendom.

Den nemmeste måde at finde det helt rigtige lån

Hvis du er i tidsnød i forhold til at finde et kvik SMS lån, og det er du som regel, når du har en travl og stresset hverdag, gider du ikke spendere masser af tid på at gennemtrawle nettet efter det ultimativt perfekte lån. Heldigvis er der en lang række sites på nettet, hvor du finder overskuelige lister med de mange forskellige typer af lån og låneudbydere, som du har mulighed for at kigge nærmere på. Det giver dig en god grobund for at identificere det billigste lån med det helt rigtige beløb i forhold til, hvad du gerne vil låne.

På siderne giver de dig alle de fakta, der er nødvendige for, at du kan tage en oplyst beslutning om dit lån. Det lyder som noget, der tager lang tid, men du kan sagtens gøre det, mens du står i en butik med det i hånden, som du rigtig gerne vil købe.

Vi har forresten også en guide til dig over de nyeste SMS lån på markedet. Det anbefales at du også læser den.