Lån Penge i Sverige som dansker → Sådan gør du → Få Pengene i dag!

Lån penge i Sverige som dansker

Hvis du som dansker befinder dig i Sverige, har du gode muligheder for at optage et lån. Vi anbefaler, at du tager et lån i Danmark. Du har også mulighed for at tage et lån i Sverige.

Der kan være mange grunde til, at man pludselig står, og har brug for et lån. Det kan ske, at en uventet udgift pludselig sniger sig frem. Det kan være at køleskabet, ovnen eller sågar bilen går i stykker. Det kan også være, at et uimodståeligt ferietilbud er kommet en i møde. Uanset hvad, skal du vide, at der er mulighed for, at du kan tage et lån hurtigt og nemt. Vi har her på Lånweb undersøgt dine muligheder for at låne penge i Sverige som dansker. Vi kommer også med en masse gode råd, som vi håber vil hjælpe dig på rette vej til en problemfri låneoplevelse.

Vi anbefaler danske lån frem for svenske

dansk flagDu bør som dansker tage et dansk lån. Du ved sandsynligvis en del mere om dine rettigheder i Danmark, og hvordan en låneproces typisk foregår. Du kender også sproget, hvilket er essentielt, da man skal være i stand til at forstå det hele i ens lånetilbud. Det danske lån vil også følge den danske lovgivning, som er den, du sandsynligvis kender bedst til. Der er altså mange fordele forbundet med at søge lånet hos en dansk låneudbyder. Bemærk at:

  • Hvis du har dansk folkeregisteradresse står alle døre åbne.
  • Hvis du IKKE har dansk folkeregisteradresse, og kun dansk statsborgerskab, er der færre låneudbydere du kan tage lån hos.

Selv hvis du ikke har dansk folkeregisteradresse, har du stadigvæk rig mulighed for at tage et dansk lån.

Her er nogle af de bedste danske låneudbydere. Hos dem er ansøgningen gratis og uforpligtende.

Et svensk lån er også muligt

sverige flagSelvom vi i alle tilfælde vil anbefale dig at tage et dansk lån, har vi her samlet en guide over svenske lån.

Grundet det stærke skandinaviske samarbejde og sammenhold, har du som dansker også ofte mulighed for at tage et svensk lån. Husk på, at mange af de procedurer som de har, minder meget om de danske, og hvis du bliver afvist i Danmark, vil du også ofte blive afvist lån i Sverige. Men det er et forsøg værd.

Mange af de låneudbydere som du finder i Danmark har også en svensk afdeling. Her er vores top 4 liste over vores favoritter. Klik på navnet for at komme til deres svenske afdeling.

  1. Primalån (Vores FAVORIT. Klik for at gå til svensk afdeling)
  2. Ferratum (Klik for at gå til svensk afdeling)
  3. Modus Finans (Klik for at gå til svensk afdeling)
  4. Aktivt Lån (Klik for at gå til svensk afdeling)

Det er dog vigtigt at bemærke, at lånetilbudene nødvendigvis ikke er de samme som i Danmark. Derfor er det vigtigt, at du læser dit lånetilbud grundigt igennem før du godkender det. Du skal altså forstå hele låne tilbuddet, og her er det ikke en undskyldning at du ikke forstår svensk. Det er den primære grund til, at vi anbefaler, at du tager et dansk lån i stedet.

Gode råd når du låner

Her er vores vigtigste råd, som du bør følge når du tager et lån. De gælder for både svenske og danske lån.

  1. Forstå lånetilbuddet i detaljer. At man ikke forstår sproget, er ingen holdbar undskyldning.
  2. Ansøg hos minimum 3 låneudbydere ad gangen. Det er gratis og uforpligtende at ansøge, og på denne måde kan du sammenligne lånene, og på den måde finde det billigste og bedste.
  3. Kig på ÅOP når du låner. Brug det til at sammenligne forskellige lånetilbud, så du kan finde det bedste.
  4. Gør op med dig selv om du egentlig har brug for et lån. Er lånet til en luksus som du i realiteten ikke akut har brug for?

Vi håber at vores guide hjælper dig på vej til at låne penge i Sverige. Hvis du i stedet er i Norge, har vi også en guide til dig.

Lån penge i Sverige som dansker
4.6/5 stjerner baseret på 5 stemme(r)