For tiden oplever mange, at der er negativ rente på deres bankkonto. Det kan være irriterende at skulle betale denne rente, når man netop har en opsparing. Men hvad kan man så gøre med disse penge, man har stående, og er det muligt måske at øge dem?

Tjen penge på salg af aktier  

Det er forholdsvis enkelt at forsøge at øge noget af ens opsparing ved at investere i aktier. Aktier er det en stor virksomhed, der kaldes en aktieselskab eller A/S, er delt op i. Man ejer faktisk en del af virksomheden, når man køber nogle af dens aktier. 

Grunden til, at det kan have en økonomisk fordel for dig og din opsparing, er, at når aktiens værdi stiger i forhold til da du selv købte den, så kan du vælge at sælge den og dermed tjene på dette salg. Meget lig den måde man eksempelvis sælger et hus. 

Opret dig på en aktie platform 

Men hvilke aktier skal man så vælge at købe til at starte med. Her er det ofte en god ide med noget ordentlig vejledning. Måske i form af at rådspørger sig med sin bank. 

Derudover er det godt at vælge en aktie platform. Det er det sted, man handler med aktierne. Der er forskellige parametre, man kan kigge efter, når man skal vælge en aktie platform. 

Nogle af disse aktie platforme tager ikke kurtage, som er en udgift, der er i forbindelse med købet af en aktie. Hvis du opretter dig på sådan en form for aktie platform, så kan det spare dig for en hel del penge. Andre platforme kan også automatisk indberette til skat. Så slipper du for at bøvle med det på egen hånd. 

Har du brug for hjælp til at finde ud af, hvilken aktie platform du skal vælge så læs testen påhttps://aktieskole.com/aktie-platform/.