Går du rundt og savner en ny smartphone i din hverdag, men har du ikke penge nok til at købe dig en ny her og nu, kan du jo altid vælge at låne penge til at købe den.

Der er mange gode muligheder for at låne penge til en ny mobil. Du kan blandt andet ansøge direkte fra din nuværende mobil, hvis du vælger at søge om et lån over nettet til at betale for din mobil.

Du kan nemt finde mange låneudbydere online, som alle er klar til at udbetale penge til dig inden for bare 24 timer. Mange kan endda gøre det på ganske få minutter. Så drømmer du om en ny mobil, behøver den ikke at være meget mere end et par ganske få klik væk, hvis du besøger en låneudbyder online.

Lån eller afbetaling?

Hvis du ikke er interesseret i at låne penge, kan du også vælge at købe din mobil på afbetaling. Men faktisk er der ikke så stor forskel på de to muligheder, som du måske går og tror. I begge tilfælde skal du betale et fast månedligt beløb for lånet eller mobilen.

Om du køber en mobil på afbetaling og skal betale 200 kroner af på det hver måned, eller om du låner 5.000 kroner til at købe en mobil for, som du skal betale 200 kroner af på hver måned, er der ikke den store forskel på.

Hvis du vil købe en mobil via afbetaling, er der mange af de store teleselskaber, der tilbyder det – ofte i kombination med et abonnement, hvor du tit kan få en god mobilrabat, hvis du vælger at købe mobilen på afbetaling med et abonnement. Dog kan du tit ikke vælge de billigste abonnementer i denne løsning, og så betaler du alligevel det, du fik i mobilrabat, tilbage.


Den store forskel er nok, at du med et lån kan købe en mobil uden abonnement, hvilket du ofte ikke kan på afbetaling, da de tit kommer med abonnement.

Husk et abonnement med en god dækning

Vælger du en mobil uden abonnement, skal du selv ud at finde et. Og her kan du med fordel vælge en udbyder som Oister. Oister mobildækning er virkelig god, da de kører på 3’s netværk, og det dækker en rigtig stor del af landet.Så vil du ikke gå ned på signal, kan du med fordel vælge et abonnement fra Oister.