Er der dumpet en uforudset regning ind gennem brevsprækken? Står du skal renovere køkkenet eller drømmer du bare om en ny mobil? For at kunne realisere større drømme eller betale for tandlægeregninger, så kan et forbrugslån være vejen frem for dig, der ikke har nok penge på kontoen. Forbrugslånet kan hjælpe dig nu, og du kan sprede tilbagebetalingen ud og dele den op i flere små bider. Men hvordan sikrer du dig, at du finder det billigste forbrugslån? 

Et forbrugslån er en lånetype til dig, der har brug for at låne penge til at finansiere dit forbrug, og det adskiller sig fra et almindeligt banklån. Det gør det bl.a. ved at pengene kommer hurtigere mellem hænderne på dig. Hvis du foretager et forbrugslån via en af de mange online låneudbydere, så kan du have pengene på din konto indenfor få øjeblikke. 

Samlino.dk vil gerne hjælpe dig med at finde billige forbrugslån, og her kommer en række råd, der kan gøre låneprocessen lettere for dig. 

Hvor meget skal du låne?

For at kunne finde det helt rigtige forbrugslån til dig, så skal du gøre det klart for dig selv, hvor meget du står og mangler. Hvad koster den nye mobil eller hvad skylder du hos tandlægen? Det er ærgerligt at stå med færre penge, end du har brug for. Derved risikerer du at skulle foretage endnu et forbrugslån og derved betale renter på flere lån. 

Hvor lang tid vil du gerne afdrage?

Når du har fået pengene og investeret dem i nyt tøj, renovering eller fået regninger ud af verden, så står du og skal betale lånet tilbage. Derfor er det vigtigt, at du ved, hvor meget du har råd til at betale af hver måned og hvor mange år, du gerne vil afvikle på lånet. 

Hvad er dit rådighedsbeløb?

Hvis du kender dit månedlige rådighedsbeløb, så kan du selv vurdere, hvor meget du kan tåle at betale for lånet. Rådighedsbeløbet er det, der er tilbage, når de faste udgifter er betalt. Hvis du har et højt rådighedsbeløb, så kan du med fordel betale et højere beløb for dit lån og dermed få det hurtigere afviklet. 

Hvis du har styr på alt det her, så kan du tage forbi Samlino.dk og indhente lånetilbud fra en lang række banker og dernæst sammenligne deres tilbud med hinanden. På den måde finder du et langt billigere forbrugslån.