LendOn Lån – Kviklån fra 500 til 15.000 kroner

Sidst opdateret:

LendOnLendOn.dk er en af de nye låneudbydere på markedet. De har været her siden 2015, og på den tid har de skabt sig et ry for at være en fleksibel låneløsning, som tilbyder god service, fleksible løsninger og gennemskuelige lån uden skjulte gebyrer.

Hvis du er smart kan du også lige nu låne op til 15.000 kroner gratis i 30 dage uden gebyrer og renter, det kan give din økonomi et midlertidigt pusterum. Og hvis du gerne vil have at lånet skal løbe længere end de 30 dage, er der også mulighed for at du kan forlænge løbetiden, men så kommer der renter på lånet.

Kundetilfredsheden ses bl.a. på deres Trustpilot score, som i skrivende stund er på 8,7/10, hvilket er i den høje ende sammenlignet med andre låneudbydere.

Lån 30 dage gratis (rente og gebyrfrit)

Hvis du er en ny kunde kan du låne op til 15.000 kroner rente-og gebyrfrit hos LendOn i 30 dage. Efter de 30 dage bestemmer du selv om du vil betale pengene tilbage efter de 30 dage, så du har lånt pengene gratis, eller om du vil lade kassekreditten løbe i endnu længere tid. Denne fleksibilitet gør, at du i en måned kan have 15.000 kroner ekstra stående på din konto i en måned uden at det i princippet koster dig ekstra.

Grunde til at vælge LendOn.dk

Du kan låne op til 15.000 kroner gratis i 30 dage

Som tidligere nævnt kan du låne op til 15.000 kr. helt gratis i 30 dage. Herefter beslutter du selv om du vil låne beløbet i længere tid, men så vil lånet have renter og evt. gebyrer.

Ingen skjulte omkostninger

Mange udbydere af online privatlån som mikolån, forbrugslån og kontantlån har en række gebyrer. LendOn har valgt at være gennemsigtig ved at fjerne disse gebyrer. Det betyder at du hos LendOn kun betaler et fast månedligt beløb, og på den måde får en mere behagelig og overskuelig låneoplevelse. Kunderne respons til dette reflekteres bl.a. i LendOn’s trustpilot score, som er på 8,7/10 hvilket er rigtig godt sammenlignet med de fleste andre låneudbydere.

Fleksible løsninger

LendOn lån tilbyder at du kan afbetale dit onlinelån når det passer dig. Hvis du har en svær måned og derfor ønsker små månedlige betalinger, kan du vælge kun at betale renter. Hvis din økonomi pludselig har det godt er der også mulighed for at du hurtigt kan afdrage på dit lån.

Nemt & hurtigt

Det er super simpelt at navigere rundt på LendOns hjemmeside, og ansøge om et lån. Det kan gøres på få minutter, og du behøver ikke stille sikkerhed eller fortælle hvad pengene skal bruges på. Det er din egen sag, og altså ikke noget LendOn blander sig i. Efter du har indsendt ansøgningen vil den blive tjekket lynhurtigt, og så kan du have pengene på din konto samme dag hvis din ansøgning bliver godkendt.

Krav for at låne hos LendOn

For at blive godkendt til at låne hos LendOn er der en række krav som du skal leve op til. Herefter vil der ske en kreditvurdering, som foregår ved at långiveren undersøger om du står i RKI, Debitor Registret eller andre skyldnerregistre. Herefter vil de også bruge E-skat til at gå i dybden med din kreditværdighed. Her er de basale krav for at kunne blive låntager hos LendOn:

  • Du skal kunne erklæres kreditværdig.
  • Du skal have et aktivt NemID.
  • Du skal have et dansk CPR-nummer.
  • Du skal have bopæl i Danmark.
  • Du skal være minimum 21 år gammel.

Det er i skrivende stund de krav som LendOn stiller, men de kan være blevet opdaterende siden da. Derfor anbefaler vi at du tjekker LendOns hjemmeside inden du ansøger om et lån.