Små Lån Online – Lån På Minuttet Hurtigt & Billigt

Sidst opdateret:

Kradser økonomien? Det er der heldigvis råd for. Med små lån kan du hurtigt og bekvemt optage penge til hvad du står og mangler netop nu, hvad enten det er studiebøger, et nyt fjernsyn, en regning eller noget helt fjerde. Der er ingen krav på, hvad du skal eller må bruge små lån på, det er helt op til dig selv.

TEST

Juster beløb

Juster alder

Beløbet på små lån varierer meget alt efter hvor du låner pengene henne, men beløbene overskrider typisk ikke 15.000 danske kroner. Der er heller ingen egentlig nedre grænse, så hvis du bare står og mangler 1000 DKK ekstra en måned, så kan du også godt låne det. Denne form for lån, hvor der blot lånes små beløb, benævnes mange steder som forbrugslån, fordi det ofte er penge der skal spenderes på forbrug eller hverdagsting. Modsætningen til smålån er lån i en langt højere prisklasse, som ofte tages, hvis der skal købes en ny bil eller tages et lån til huset. Der er nærmest ingen risici ved at optage et lille lån.

Små lån har mange navne, så hvis du ikke finder det, du skal bruge, under dette navn, kan du forsøge dig med nogle af de andre. Mest populære er mini lån, mikrolån, SMS lån med mere.

Hvordan låner jeg små lån på minuttet?

I dag er det faktisk utrolig simpelt at låne penge, hvis du står og mangler et par kroner i kassen. Du kan tage små lån online eller som et SMS lån. Når man låner penge, udfylder man altid en ansøgningsblanket hos det institut, man ønsker at låne penge hos. Hernæst udfører de en slags baggrundstjek, for at se, om de kan regne med, at du tilbagebetaler det lånte beløb. Er du eksempelvis listet i RKI som en dårlig betaler, er et låneinstitut selvfølgelig ikke helt vilde efter at kaste endnu flere penge efter dig, som de aldrig kommer til at se skyggen af igen.

Man kan også optage et lån i sin friværdi. Lad os sige, at du har et hus eller en bil, som du kontinuerligt har afbetalt på, men nu står du og mangler penge eller et lille lån. Så kan du udtage lånet af din friværdi, hvorpå du slipper for at skulle betale renter. Renterne er nemlig den største hage ved at låne penge, uanset om der er tale om smålån eller store lån, og det som gør, at det at låne penge har fået et så dårligt ry på trods af, at det er en glimrende løsning så længe der er optrukket klare linjer samt at disse er forstået af begge parter.

Du kan altså nemt optage et lån. Du skal oftest bare oplyse dit fulde navn, dine kontaktoplysninger, din adresse i Danmark, dit CPR-nummer og hvor meget, du ønsker at låne. Typisk vender kreditoren eller låneinstituttet tilbage kort efter med et svar på hvorvidt du er godkendt til at optage smålån eller om du skal finde et andet sted at låne dine penge.

Hvad skal jeg være opmærksom på ved små lån online?

Som næsten altid når du låner penge af et institut, kommer der renter på tilbagebetalingen af det lånte beløb. Det er på denne måde, at låneinstituttet tjener deres penge, da der ikke er megen fidus i bare at låne penge ud til højre og venstre. Derfor kommer der en rente på, som er en form for ekstrabetaling af det beløb, du oprindeligt lånte. Renten varierer fra sted til sted, men det er bestemt noget, du bør gøre dig klar over, inden du tager et lån. Oftest svæver renterne mellem 10 procent og helt op til 20 procent.

Alle og enhver kan ikke låne penge, men det er tæt på. Nogle steder kan du også tage små lån uden sikkerhed. Kravene for låneren varierer igen afhængigt af institut, men fælles for dem er, at du som låner selvfølgelig skal være myndig. Det betyder, at du minimum skal være fyldt 18 år, men nogle steder er grænsen 12 år eller 23 år. Tjek derfor med det sted, du planlægger at optage smålån. Derudover er det et krav, at du har et dansk CPR-nummer og en dansk adresse.

At låne penge er ikke en risikofri handling at tage. Ofte kommer du til at betale en temmelig stor sum retur, så det anbefales derfor ikke at låne penge i tide og utide, da din endelige bundlinje på kontoen bare synker dybere og dybere, hvis du aldrig har penge på hånden. Spar i stedet penge sammen fremfor at optage små lån i tide og utide. Det er selvfølgelig en anden snak, hvis det er en én gangs hændelse og du akut står og mangler penge.

At låne små beløb kan hjælpe med julegaverne

Når den søde juletid langsomt kryber over os, betyder det også, at gaveræset begynder. Det er for langt de fleste danskere en ret dyr fornøjelse, men ikke alle har mulighed for at lægge penge til side i årets løb, som i december måned kan forvandles til julegaver til vores familie, venner og andre vi har nær. Små lån kan hjælpe dig med at få de sidste julegaver i hus, hvis økonomien begynder at se lidt presset ud og tallene nærmer sig røde på kontoen. Du kan tage små lån online, hvilket er super praktisk, hvis du alligevel sidder derhjemme foran computeren og shopper julegaver på internettet.